Andrew Bowen

1972 Acteur

Andrew Bowen (1972) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Marines

2003 | Actiefilm

Verenigde Staten 2003. Actiefilm van Mark Roper. Met o.a. Andrew Bowen, Mark Ivanir en Brant Cotton.

Mariniers besluiten zonder officiële steun vier kameraden te bevrijden, die tijdens een internationale missie tegen zwaarbewapende terroristen zijn ontvoerd.

Foxhunt

1996 | Actiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Michael Berns. Met o.a. Timothy Bottoms, Robia LaMorte en Andrew Bowen.

Jack Fremont, een vervreemde man die zijn tijd doorbrengt voor de televisie, heeft maar één talent: hij is expert op gebied van slechte tv-shows en soaps. Danzkij deze 'gave' wordt hij benaderd door de CIA, die een aanslag met een atoomraket op Hollywood moet proberen te verijdelen. De raket kan alleen met een code gestopt worden, en deze zit verborgen in allerlei goedkope tv-programma's

Fox Hunt

1996 | Actiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Michael Berns. Met o.a. Andrew Bowen, Timothy Bottoms, George Lazenby, Rob Lowe en Robia La Morte.

Wat aardig is als een videospel, hoeft helemaal niet te werken op het grote witte doek als film. Met deze rolprent is weer eens zo'n bewijs geleverd. Dat ligt hem grotendeels aan het idiote scenario van regisseur Berns en Matt Pyken. Het uitgangspunt is onzinnig: een Russische spion produceert rond 1970 laag bij de grondse tv-programma's om de Amerikaanse tv- kijker te demoraliseren, maar bereikt het tegendeel; erger nog, in eigen land hebben die programma's ook veel succes. Hij wordt teruggeroepen, maar moet zijn zoon in Hollywood achterlaten. Dertig jaar later neemt hij wraak door een intercontinentale kernraket op Tinsel Town te richten. Bovendien neemt hij de moeite om de code die nodig is om de lancering te bewerkstelligen, te versleutelen in een tv-quiz. Oudgediende Lazenby, die ooit een mislukte James Bond was, loopt er als Chauncey maar verloren bij en Bottoms die Fran speelt, liet zich paaien voor het geld en deze onnozele film. Het camerawerk is van John P. Tarver.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andrew Bowen op televisie komt.

Reageer