André Graff

Acteur

André Graff is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

L'homme de mes rêves

1994 | Komedie

Frankrijk 1994. Komedie van Georges Lautner. Met o.a. Michel Leeb, Fiona Gelin, Olivia Dutron, Sophie Tellier en André Graff.

Leeb is leraar Frans in een dorpje in Centraal-Frankrijk. Hij is getrouwd met de mooie Dutron, een lokale boekverkoopster. Leeb is bezeten van theater. Hij leidt een amateurgezelschap waarvoor hij zelf de stukken schrijft. Op een dag krijgt een beroemde Parijse acteur pech in het dorp. Russo, Leebs beste vriend, overtuigt hem moeiteloos dat dit wel eens de kans van hun leven kan zijn. Niet erg plezierige typisch Franse komedie, met Leeb in een dubbelrol. De belangstelling voor het gebeuren is na enkele minuten verdwenen daar alles zo voorspelbaar en oppervlakkig is. Lautner bewerkte, samen met Pierre Fabre en Thierry Bourcy, de roman L'ora della fantasia van Anna Bonacci. Achter de camera stond Maurice Fellous.

Elle en veut

1975 | Erotiek

Frankrijk 1975. Erotiek van Henri Sala. Met o.a. Martine Capdevielle, André Graff, René Roche, Catherine Cazan en Jacques Arnaud.

Een jonge del droomt ervan filmster te worden, en moet proefopnamen maken met achtereenvolgens twee jongens, de (vrouwelijke) producer en ten slotte ook nog met de echtgenoot van deze laatste. Wanneer zij denkt het contract te krijgen, smijten ze haar de deur uit want de film is af! Het enige idee in deze mislukte en met grote haast in elkaar gezette rolprent. Sala of de pornofilm van laag allooi. Daarmee is alles wel gezegd. Ook bekend als J'EN VEUT.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer André Graff op televisie komt.

Reageer