Robert De La Haye

Acteur

Robert De La Haye is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Wat nu weer!?

1995 | Familiefilm, Drama, Komedie

België 1995. Familiefilm van Wim Feyaerts en Mark Damen. Met o.a. Sandrine André, Miranda Buytaert, Chadia Cambie, Robby Cleiren en Günter De Batselier.

Pilot van Vlaamse soap voor tieners, veel te duidelijk geïnspireerd op de gelijksoortige Franse tv-hit HÉLÈNE ET LES GARÇONS. Leuke meiden, waaronder de ex-Miss België Meire, die uiteraard niet kan acteren. Plaats van het rendez-vous is niet het cafeteria zoals in Frankrijk, maar een overdekt pretpark, annex zwembad. Er zouden onderwerpen als school, verliefdheden, vrije tijd, en party's in behandeld moeten worden, maar het scenario van Jan De Vuyst is zo dom en ijl dat dit best gerangschikt kan worden bij het slechtste wat een tiener-soap ooit te bieden had. Op een doorsnee jaarlijks toneelavondje van school wordt bovendien stukken beter geacteerd. De dialogen zijn niet meer dan banaal. De bekende Peter Simons staat geboekstaafd als 'creative director'. Creatief? Director?

Close

1994 | Thriller

België 1994. Thriller van Paul Collet. Met o.a. Katia Alens, Kristoff Clerckx, Katrien De Becker, Erwin Listhaeghe en Eric De Bouw.

Alens, in een vroeger leven Miss Belgi[KA3]e, debuteert als Zuidamerikaanse politieke vluchtelinge, annex wraakgodin, die het op alle mannen gemunt heeft, omdat haar in Latijns-Amerika onnoemelijk leed is aangedaan. Student Clerckx wordt hopeloos verliefd op haar en zal trachten haar `mysterie` te begrijpen. Het vaak lachwekkende scenario (van Collet zelf) bevat een samenraapsel van 'moderne ingrediënten' als seropositiviteit, seriemoorden en politieke vluchtelingen. Dit kan echter niet beletten dat alles de mist ingaat. Twaalf jaar na zijn vorige film HET BEEST bewijst Collet dat in de Belgische filmerij alles mogelijk is, ook de 'worst of the worst'. Het is een wonder dat hij de bioscopen haalde.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert De La Haye op televisie komt.

Reageer