Patrick Collins is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Agnes Browne

1999 | Drama, Komedie

Verenigde Staten/Ierland 1999. Drama van Anjelica Huston. Met o.a. Anjelica Huston, Marion O'Dwyer, Niall O'Shea, Ciaran Owens en Roxanna Williams.

Agnes Browne woont met haar zeven kinderen in het Dublin van 1967. Haar man is net overleden en ze moet de begrafenis bekostigen. Omdat ze amper genoeg geld heeft om haar kinderen te voeden, sluit ze een lening af bij de plaatselijke geldschieter Mr. Billy. Ondanks de hoge rente betaalt ze hem steeds op tijd. Tijdens de begrafenis ontstaan hectische doch zeer komische taferelen, als men bij het verkeerde graf blijkt te staan. John Hustons dochter Anjelica debuteerde met Bastard Out of Carolina, een pijnlijk drama over kindermisbruik, maar slaat met haar tweede film een heel andere weg in. Zo suikerzoet dat je er klemmende kaken van krijgt.

Fazano's Student Bodies

1996 | Erotiek

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Patrick Collins. Met o.a. Patrick Collins, Melissa Monet, Kristy Waay en Tammi Ann.

VV.

Contamination

1990 | Horror

Verenigde Staten 1990. Horror van Martin Newlin. Met o.a. Jason Saucier, Mary Sellers, Buba Reeves en Patrick Collins.

Vrijgekomen radio-actief afval tast onschuldige boomwortels aan die veranderen in hongerige vleeseters. Een jong stel en een journalist nemen de zaak op en proberen er wat aan te doen. Een en ander loopt echter behoorlijk uit de hand.

Disorganized Crime

1989 | Komedie, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1989. Komedie van Jim Kouf. Met o.a. Hoyt Axton, Corbin Bernsen, Fred Gwynne, Ed O'Neill en Daniel Roebuck.

Een stupide misdaad-leidt-tot-achtervolgingskomedie over een viertal boeven die op hun leider (Bernsen) wachten, die de perfecte bankoverval heeft beraamd maar die zelf in handen van de politie is gevallen. Dit is geen STAKEOUT, hoewel schrijver/regisseur Kouf zelf het het scenario schreef. Het camerawerk is van Ron Garcia.

The Dirt Bike Kid

1986 | Komedie

Verenigde Staten 1986. Komedie van Hoite C. Caston en Hoite Caston. Met o.a. Peter Billingsley, Stuart Pankin, Anne Bloom, Patrick Collins en Sage Parker.

Pankin is de boze bankier die probeert het Hot-dog-standje van Collins weg te krijgen ten einde een nieuw bankgebouw te kunnen neerzetten. Billingsley biedt tegenwerk met zijn speciale Yamaha-motor. Oninteressant debuut van Caston.