Ron Palillo

Acteur

Ron Palillo is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Committed

1991 | Thriller

Verenigde Staten 1991. Thriller van William A. Levey. Met o.a. Jennifer O'Neill, Robert Forster, Ron Palillo, Sydney Lassick en William Windom.

Knap spel van O`Neill die zich als verpleegster aanbiedt voor een job in een psychiatrische instelling en daar tot haar ontzetting wordt opgesloten als pati[KA3]ente. Blijkt met name dat de hele medische staf dood is en dat de dokters, aangevoerd door Forster, allemaal gewezen (?) geestesgestoorden zijn. Degelijke thriller zonder razend spannend te zijn, met vrij idiote plotwendingen en kleurrijke personages. In 1987 door een Amerikaanse ploeg in Zuid-Afrika gedraaid. Gebaseerd op Susan Claudia's roman Clock and Bell.

Hellgate

1987 | Horror, Actiefilm

Verenigde Staten 1987. Horror van William A. Levey. Met o.a. Ron Palillo, Abigail Wolcott, Carel Trichardt, Petrea Curran en Evan Klisser.

De titel slaat op de naam van een spookstadje waar de geest van een verkracht meisje al twintig jaar op wraak zint. Voor liefhebbers van bloedige en smerige rommel.

Skatetown, U.S.A.

1979 | Komedie

Verenigde Staten 1979. Komedie van William Levey. Met o.a. Kelly Lang, Dave Mason, Ron Palillo, Flip Wilson en Greg Bradford.

De titel slaat op de naam van een spookstadje waar de geest van een verkracht meisje al twintig jaar op wraak zint. Voor liefhebbers van bloedige en smerige rommel.

Skatetown U.S.A.

1979 | Komedie

Verenigde Staten 1979. Komedie van William A. Levey. Met o.a. Scott Baio, Flip Wilson, Ron Palillo, Ruth Buzzi en Dave Mason.

Een luchthartige fantasieklucht zonder diepgang met soms vermakelijke ogenblikken, die nog enigszins pit geven aan het rommelige gedoe over het Grootste Rolschaats-Discopaleis ter wereld. Het enige voordeel is dat hij beter is dan ROLLER BOOGIE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ron Palillo op televisie komt.

Reageer