Jerry P. Jacobs

Regisseur

Jerry P. Jacobs is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Freedom Strike

1998 | Actiefilm, Oorlogsfilm, Drama

Verenigde Staten 1998. Actiefilm van Jerry P. Jacobs en Allan A. Goldstein. Met o.a. Michael Dudikoff, Tone Loc, Felicity Waterman, Jay Anthony en Nicolas Coster.

Politiek gekonkel in het Midden-Oosten met de Syrische kolonel Rama (Anthony) als boosdoener. Hij overvalt een Amerikaans vliegdekschip, waar zojuist een vredesverdrag getekend is en kidnapt de Syrische president. Hij bezet een depot, waar kernwapens opgeslagen liggen en dreigt ze te detoneren. Zoveelste actiefilm die als spannend bedoeld is, maar zich bedient van clich├ęs, de ene nog erger dan de andere, inclusief het onderwerp. Het scenario van regisseur Jacobs is ronduit verschrikkelijk. Het camerawerk is van Ken Blakey.

Evasive Action

1998 | Actiefilm, Drama

Verenigde Staten 1998. Actiefilm van Jerry P. Jacobs. Met o.a. Roy Scheider, Ray Wise, Dorian Harewood, Mallory Farrow en Clint Howard.

De Santa Ana gevangenis staat op het punt om haar deuren voor het laatst te sluiten. Vijf van de gevaarlijkste criminelen staan op het punt om naar een andere gevangenis gebracht te worden. Ze worden richting Redwood Maximum Security Prison vervoerd in de laatste wagon van een gewone burgertrein. Maar wanneer de reis eenmaal begint breekt de hel los

Not quite an angel

1997 | Drama

Verenigde Staten 1997. Drama van Jerry P. Jacobs. Met o.a. John McCafferty, Edwin Craig, T.L. Brooke en Michael Dean Jacobs.

Het gaat de familie Witherby niet voor de wind sinds de vrouw des huizes is overleden. Zoon Justin is een ongelooflijk slim mannetje van twaalf jaar, die met zijn nieuwste uitvindingen alleen maar in problemen komt. Vader Witherby heeft het zo druk met zijn werk dat hij geen tijd heeft om bij zijn kinderen te zijn. Dochter Jessica van elf vecht met bijna iedereen op school. Als de twee kinderen erachter komen dat de baas van hun vader van de speeltuin een oliewinplaats wil maken, steken ze daar een stokje voor met hulp van de engel Melanie.

A Dangerous Place

1994 | Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van Jerry P. Jacobs. Met o.a. Ted Jan Roberts, Corey Feldman, Erin Gray, Dick Van Patten en Marshall R. Teague.

VV.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jerry P. Jacobs op televisie komt.

Reageer