David Fraser

Scenarist

David Fraser is scenarist.
Er zijn 3 films gevonden.

Captives

2014 |

Canada 2014. Atom Egoyan. Met o.a. Ryan Reynolds, Scott Speedman en Rosario Dawson.

Een vader (Ryan Reynolds) probeert zijn ontvoerde dochter terug te vinden. Egoyan ontving al vijf Gouden Palm-nominaties: voor Exotica (1994), The Sweet Hereafter (1997), Felicia’s Journey (1999), Where the Truth Lies (2005) en Adoration (2008).

Sleep Murder

2004 | Misdaad, Drama, Mysterie

Canada 2004. Misdaad van Andrew Currie. Met o.a. Jason Priestley, Kristin Booth, Natar Ungalaaq, Makka Kleist en Marnie McPhail.

Jimmy is een man die beschuldigd wordt van de brute moord op zijn moeder en broer. Met de hulp van een sluwe advocaat en een psychiater, ontdekt Jimmy dat hij een zeldzame aandoening heeft waardoor hij vreemde dingen doet tijdens zijn slaap. Kan Jimmy echter bewijzen dat hij niet bewust zijn geliefden heeft vermoord?

In the Dark

2003 | Thriller

Canada 2003. Thriller van Leonard Farlinger. Met o.a. Joanne Vannicola, Kathleen Robertson en Michael Murphy.

Televisieproducer Rachel Speller heeft weinig contact met haar familie, maar zoekt ze weer op na de mislukte zelfmoordpoging van haar zus Sadie. Sadie denkt dat hun vader het slachtoffer was van experimenten van de CIA. Rachel gelooft hier niets van, maar spreekt toch af met Lawrence Taylor, die overtuigend bewijs zegt te hebben. Hierna duikt Rachel dieper in het verleden van haar vader, waardoor ze een bedreiging voor de CIA wordt. Wanneer Sadie overlijdt, lijkt het alsof ze zelfmoord heeft gepleegd. Rachel heeft echter haar twijfels over de ware toedracht van haar dood en beseft dat haar eigen leven ook in gevaar is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Fraser op televisie komt.

Reageer