Louise Cardoso

Acteur

Louise Cardoso is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Sonhos de menina mo[KA12]ca

1988 | Drama

Brazilië 1988. Drama van Tereza Trautman. Met o.a. Tônia Carrero, Louise Cardoso, Marieta Severo en Zeze Mota.

De laatste dag van een familie in het huis waar ze veertig jaar hebben gewoond. Er komt een einde aan een tijdperk, een levensstijl. Drie generaties vrouwen uit dezelfde familie komen op een avond samen om eens uitgebreid met elkaar te praten. Zeer saaie film waarin zeer intieme gevoelens worden uitgedrukt. De vertolking door de drie hoofdrolspeelsters is op zich speciaal. Het scenario is van de regisseuse zelf.

Leila Diniz

1987 | Biografie

Brazilië 1987. Biografie van Luiz Carlos Lacerda. Met o.a. Louise Cardoso, Diego Vilela, Sténio García, Tony Raamos en Carlos Alberto Ricceli.

Film over het leven van de populaire actrice Leila Diniz vanaf haar vroege jeugd. Haar levenskracht en haar ideeën, gespeend van vooroordelen, tartten de bekrompen standaards van de hypocriete burgerlijke moraal. Een vlotte en opwindende film met een snelle montage en goede muziek van David Tygel.

A proxima vitima

1983 | Thriller

Brazilië 1983. Thriller van João Batista de Andrade. Met o.a. Antônio Fagundes, Mayara Magri, Gianfrancesco Guarnieri, Othon Bastos en Louise Cardoso.

Handig gemaakte en bij momenten spannende politieke thriller over een tv-reporter die werkt aan een serie over moorden op prostituées. Via zijn contacten met de sociale verworpelingen van Sao Paolo ziet hij in dat de aanstichter van de misdaad eigenlijk de corrupte overheid is. De straatscènes zijn bijna documentair en het geheel is een dapper, kritisch portret van een systeem dat de nodige vragen oproept.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Louise Cardoso op televisie komt.

Reageer