Caris Corfman

Acteur

Caris Corfman is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Pickle

1993 | Komedie

Verenigde Staten 1993. Komedie van Paul Mazursky. Met o.a. Danny Aiello, Dyan Cannon, Clothilde Courau, Shelley Winters en Barry Miller.

Na drie regelrechte flops en een gedwongen vakantie in Europa krijgt de bekende regisseur Aiello een kans op een come back met een film over een vliegende... augurk. Hij maakt het onding tegen beter weten in en een dag voor de première is hij op van de zenuwen, ervan overtuigd dat deze film zijn zwanezang wordt. Interessante autobiografische overpeinzing van Mazursky.

Dreamchild

1985 | Fantasy, Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 1985. Fantasy van Gavin Millar. Met o.a. Coral Browne, Ian Holm, Peter Gallagher, Caris Corfman en Nicola Cowper.

De vrouw voor wie dominee Charles Dodgson (Lewis Caroll) zijn Alice in Wonderland schreef, komt naar Amerika ten tijde van de honderdste verjaardag van de schrijver. Ze begrijpt niets van alle drukte en is bang voor haar eigen verdrongen herinneringen. Boeiend materiaal maar ernstig ontsierd door het romantische, ondergeschikte plot en de bespottelijke lokatie in New York City met types van rond 1935. Sublieme rol van Browne maakt het geheel de moeite waard. Jim Henson's Creature Shop zorgde voor de Wonderland-creaties. Geschreven door niemand minder dan Dennis Potter.

Nesto izmedu

1983 | Drama

YU 1983. Drama van Srdjan Karanovic. Met o.a. Caris Corfman, Predag Manojlovic, Dragan Nikolic, Zorka Doknic en Sonia Savic.

Een subtiel liefdesdrama over een Amerikaanse journaliste die in Belgrado een oude vriend gaat bezoeken en na enige tijd, zeer tegen de zin van diens ouders, bij hem intrekt. Heel innemend vertolkt door Corfman en Manojlovic en, voor wie in het trage tempo van de film kan meekomen, beslist boeiend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Caris Corfman op televisie komt.

Reageer