Hélène Chanel

Acteur

Hélène Chanel is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Il Bocconcino

1976 | Erotiek

Italië 1976. Erotiek van Romano Scandariato. Met o.a. Flora Saggese, Claudio Gallone, Antinesca Nemour, Lucio Flauto en Hélène Chanel.

Een schuchtere jongeman wordt door een dienstmeisje ingewijd in de liefde, krijgt de smaak te pakken en gaat op vrouwenjacht waarbij zelfs zijn tante niet ontzien wordt. Smakeloze seksdrol.

Boccaccio

1972 | Komedie, Historische film, Romantiek, Erotiek

Italië/Frankrijk 1972. Komedie van Bruno Corbucci. Met o.a. Maria Baxa, Lino Banfi, Isabella Biagini, Bernard Blier en Raymond Bussières.

De belevenissen van twee jonge avonturiers in het 14de-eeuwse Florence zijn aanleiding om twaalf verhalen uit Boccaccio's Decamerone in beeld te brengen. Deze zoveelste navolging van Pasolini's DECAMERONE-verfilming heeft een chiquere rolbezetting dan gemiddeld, maar de regie geeft weinig kleur aan de erotische schelmenstreken en een aanstekelijke vitaliteit ontbreekt.

La Morte bussa due volte

1969 | Misdaad, Thriller

Frankrijk/Duitsland/Italië 1969. Misdaad van Harald Philipp. Met o.a. Dean Read, Nadja Tiller, Fabrio Testi, Ini Assmann en Adolfo Celi.

Een privédetective moet de moord op een miljonairsvrouw oplossen en verdenkt de neurotische kunstenaar en rokkenjager, die ook gechanteerd wordt door mafiosi om de peetmoeder bij wie ze in de schuld staan te wurgen. Een onbedoeld dolkomische film, doordat de regie geen vat heeft op het verward scenario en de acteurs er nog minder van snappen, zodat ze zich onbeschermd volslagen belachelijk maken. Ekberg als bloeddorstige mafia- leidster moet je zien voor je het gelooft.

Bond Calaghan

1966 |

Italië 1966. Nick Nostro. Met o.a. George Ardisson, Elena Martini, Hélène Chanel en Isabella Biancini.

Titelkarakter Ardisson stelt een onderzoek in naar een in Amerika opererend communistisch spionagenetwerk. Vechten, schieten, racen, onbetrouwbare schonen, exotische decors - het is er allemaal in dit matte sub-James Bond avontuur, dat te veel plagiaat is om enig kijkplezier te verschaffen. Martini staat op de titelrol genoemd als Lena Van Martens, Biancini als Thea Fleming.

Il conquistatore di Atlantide

1965 | Fantasy, Avonturenfilm

Italië/Egypte 1965. Fantasy van Alfonso Brescia. Met o.a. Kirk Morris, Luciana Gilli, Piero Lulli, Andrea Scotti en Henri Chanel.

Kwaadaardige monsters bedreigen de goddelijke stad Atlantis en Hercules (Herakles in sommige versies) wordt ingeschakeld om dit gevaar te keren. Standaard aflevering in de serie pseudo-klassieke spektakelstukken. Best leuk om eens te zien, maar men moet de analytische vermogens natuurlijk thuislaten. Ook bekend als KINGDOM IN THE SAND.

Agente segreto 777 - invito a uccidere

1965 |

Italië 1965. Enrico Bomba. Met o.a. Lewis Jordan, Mark Damon, Hélène Chanel, Claude Lange en Umberto Raho.

Een wetenschapper, die naar een formule voor het verbinden van metalen zoekt, komt om bij een auto-ongeluk maar of het echt een ongeluk was, valt te betwijfelen. Geheim agent 777 is toevallig in de buurt van het voorval, en vindt de revolutionaire formule in de portefeuille van de wetenschapper. Hij krijgt de zaak toevertrouwd, maar het blijkt een verraderlijk klusje. Een beschamend slechte James Bond-imitatie.

Il Dominatore del deserto

1964 | Avonturenfilm

Italië 1964. Avonturenfilm van Tanio Boccia. Met o.a. Kirk Morris, Hélène Chanel en Paul Muller.

De soldaten van tiran Joesoef plunderen en vernielen een dorp en nemen de mooie Fatima (Chanel) gevangen, met wie de tiran wil trouwen. Onder leiding van een knappe held redden de goede rebellen haar en zetten zij Jousoef af. Enigszins zwakke prestaties en een voorspelbaar, maar toch onderhoudend verhaal.

L'invincibile cavaliere mascherato

1963 | Avonturenfilm, Romantiek, Historische film

Frankrijk/Italië 1963. Avonturenfilm van Umberto Lenzi. Met o.a. Pierre Brice, Hélène Chanel, Daniele Vargas, Massimo Serato en Aldo Bufi Landi.

De soldaten van tiran Joesoef plunderen en vernielen een dorp en nemen de mooie Fatima (Chanel) gevangen, met wie de tiran wil trouwen. Onder leiding van een knappe held redden de goede rebellen haar en zetten zij Jousoef af. Enigszins zwakke prestaties en een voorspelbaar, maar toch onderhoudend verhaal.

Maciste all'inferno

1962 | Avonturenfilm, Horror

Italië 1962. Avonturenfilm van Riccardo Freda. Met o.a. Kirk Morris, Vira Silenti, Hélène Chanel, Andrea Bosic en Angelo Zanolli.

Een vrouw die zich met magie bezighoudt, duikt op in Schotland rond 1760 om de vloek van een honderd jaar eerder verbrande heks op te heffen. De gewelven onder het spookkasteel blijken een onderwereld vol monsters en andere verschrikkingen. De mythische held is actief in allerlei landen en tijdperken en belandt nu in een semi-horrorfilm die nogal kleur- en fantasierijk verbeeld is. Eerder vermakelijk dan echt eng. Het scenario is van Oreste Biancoli, Pierre Pirotti en Ennio De Concini naar een verhaal van Guido Brignone. Het camerawerk is van Riccardo Pallottini.

Maciste alla corte del Gran Khan

1961 | Avonturenfilm

Frankrijk/Italië 1961. Avonturenfilm van Riccardo Freda. Met o.a. Gordon Scott, Yoko Tani, Dante di Paolo, Gabriele Antonini en Leonardo Severini.

Maciste komt in China om het verzet te steunen tegen de onderdrukking van de Mongoolse tiran Gran Khan en laat een reusachtige vrijheidsklok luiden die een aardbeving veroorzaakt die de Mongolen bedelft. Een onderhoudende en bekwaam gemaakte spektakelfilm in een reeks rond de mythologische held die met de Hollywood-Tarzan overtuigend is bezet.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hélène Chanel op televisie komt.

Reageer