Stephen Campbell

Cameraman

Stephen Campbell is cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

Beethoven's Big Break

2008 | Familiefilm

Verenigde Staten 2008. Familiefilm van Mike Elliott. Met o.a. Jonathan Silverman, Moises Arias, Rhea Perlman en Jennifer Finnigan.

De vader van Billy Bob werkt in de filmindustrie als assistent dierentrainer. Hij verdient dus zijn geld met dieren, maar merkwaardig genoeg mag Billy Bob geen hondje nemen. Als zoon op een dag dan toch thuiskomt met een enorme sint-bernard is vader niet blij. Maar hij draait bij als het beest de perfecte hond blijkt te zijn voor een nieuwe filmproductie. Zelfs als de hond puppy's, heel schattige, blijkt te hebben. Nogal boertige (maar soms toch ook wel grappige) jeugdfilm, de zesde in de reeks Beethoven films. Met een cameo-rolletje van Cesar 'The Dog Whisperer' Millan.

The real story behind Kermit the Frog's early years

2002 | Komedie, Animatie

Verenigde Staten 2002. Komedie van David Gumpel. Met o.a. Dave Goelz, Bill Barretta, Steve Whitmire en Joey Mazzarino.

Jaren vóór Kermit beroemd werd via de Muppet Show, was hij een gewone kikker die samen met zijn vriendjes Goggles en Croaker rondzwierf in het moeras in het zuiden van Amerika. Als Croaker wordt gevangen door de eigenaar van een dierenwinkel, verlaten Kermit en Goggles het moeras om naar hun vriend op zoek te gaan

The First of May

1999 | Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 1999. Familiefilm van Paul Sirmons. Met o.a. Julie Harris, Dan Byrd, Mickey Rooney, Charles Nelson Reilly en Tom Nowicky.

Harris, die in een van haar eerste films tegenover James Dean stond in East of Eden, speelt een oude dame die een vriendschap opvat voor een eenzaam jongetje. Samen sluiten ze zich aan bij een circus en slagen er uiteindelijk toch in een eigen, alternatieve familie om zich heen te verzamelen. Familiedrama over de waarde van pleegouderschap heeft ook een rol van de bejaarde Rooney en een cameo-optreden van honkballegende Joe DiMaggio.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stephen Campbell op televisie komt.

Reageer