Tanya Shahova

Acteur

Tanya Shahova is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Just Forget That Case

1985 | Drama

Bulgarije 1985. Drama van Krassimir Spassov. Met o.a. Filip Trifonov, Boris Loukanov, Lyubomir Kabakchiev, Tsvetana Maneva en Ruth Spassova.

Een jonge, pas aangestelde inspecteur arriveert in een provinciestad. Hij is niet gelukkig met zijn baan en maakt er geen geheim van dat hij van plan is advocaat te worden. Hij stuit op enige verdachte feiten die te maken hebben met zijn voorganger, die ziek is. De dossiers van diens laatste zaak zijn verdwenen. De nieuweling krijgt het advies om zijn neus er niet in te steken, maar hij gelooft dat machtige ambtenaren achter de schermen aan de touwtjes trekken. Als de misdaad is blootgelegd en de schuldigen zijn ontmaskerd moet de jongeman afstand doen van zijn illusies om hogerop te komen in zijn beroep.

Trampa

1978 | Drama

Bulgarije 1978. Drama van Georgi Dyulgerov. Met o.a. Ilya Dobrev, Tanya Shahova, Zhana Mircheva, Margarita Pekhlivanova en Vylcho Karamachev.

Dit is een dramatische film met komische intermezzo's naar de roman van Ivaylo Petrov. Hij speelt in de roerige dagen van de collectivering in het Bulgarije van de jaren vijftig. De bekende schrijver Dobrin Ilyev, een gewezen radioverslaggever, komt in contact met een meisje dat zich voordoet als zijn dochter en dat plagiaat pleegt in een po√ęziewedstrijd. De twee vertegenwoordigen verschillende generaties met uiteenlopende ervaringen die onmogelijk begrip voor elkaar kunnen opbrengen, zo luidt de bittere conclusie die uit de film te trekken valt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Tanya Shahova op televisie komt.

Reageer