Margie Newton is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Il bacio dello scorpione

1990 | Mysterie, Erotiek

Italië 1990. Mysterie van Nini Grassia. Met o.a. Helmut Berger, Margie Newton, Mattia Sbragia, Carlo Mucari en Gabriele Tinti.

Een eng doch erotisch verhaal over moord en wraak. Een rechter van instructie gaat in z'n eentje naar de plaats waar hij van een drugsverslaafde een weerzinwekkende verhaal hoorde. Maar voordat hij daar aankomt doen zich een reeks plotselinge, vreemde en tragische incidenten voor. De commissaris van politie is de enige die de rechter ervan verdenkt direct of indirect iets met die gebeurtenissen te maken te hebben. Margie Newton is beeldschoon en sensueel en ze geeft ons royaal inzicht in haar fysieke kwaliteiten. Voor de rest: laat maar zitten.

Una tenera follia

1986 | Erotiek, Romantiek

Italië 1986. Erotiek van Nini Grassia. Met o.a. Saverio Vallona, Sonia Viviani en Margie Newton.

Het verhaal, dat zich afspeelt in Napels, heeft een dokter van middelbare leeftijd tot onderwerp die in zaken probeert te gaan, maar daarbij failliet gaat en zijn schulden niet kan betalen. Hij klopt aan om hulp bij zijn zoon, de playboy Paolo, die een verloofde heeft die erg veel van hem houdt en heel erg jaloers is, want Paolo heeft nog altijd een verhouding met een sensuele vrouw. Het wordt al snel een probleem met Paolo en zijn vader en de twee vrouwen. Overvloedig naakt en mooie vrouwen vormen de enige attractie van deze banale film.

Un Tenero tramonto

1984 | Drama

Italië 1984. Drama van Raimondo Del Balzo. Met o.a. Mel Ferrer, Christiana Borghi, Patrick La Place, Laura De Marchi en Margie Newton.

Om zich de erfenis van zijn stiefdochter toe te kunnen eigenen schakelt de stiefvader een man in die het meisje in een sanatorium opgesloten moet houden. De bewaker en het meisje worden echter verliefd op elkaar. Een weinig origineel verhaal, en matige acteerprestaties.