Allen Holbrook is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Trails of Adventure

1935 | Western

Verenigde Staten 1935. Western van Jay Wilsey. Met o.a. Buffalo Bill Jr., Edna Aslin, Harry Carter, Allen Holbrook en Raymond B. Wells.

Een buitengewoon magere western, geregisseerd door Wilsey zelf, de echte naam van Buffalo Bill Jr. Robert Horner was de producent en hij bracht in dit jaar een paar uiterst slechte westerns op de markt. Gelukkig voor Bill bleef het bij deze ene. Donald Kent schreef het scenario, maar dat werd niet of nauwelijks uitgewerkt.

Riding Speed

1934 | Western

Verenigde Staten 1934. Western van Jay Wilsey (Buffalo Bill Jr.). Met o.a. Buffalo Bill Jr., Joile Benet, Bud Osborne, Lafe McKee en Clyde McClary.

Wilsey was de ware naam van Bill Jr. Zie verder Boss Cowboy.

Lightning Bill

1934 | Western

Verenigde Staten 1934. Western van Victor Adamson. Met o.a. Buffalop Bill Jr., Alma Rayford, Allen Holbrook, George Hazel en Nelson McDowell.

L.V. Jefferson schreef het verhaaltje - voor verder commentaar zie BOSS COWBOY.

Circle Canyon

1934 | Western

Verenigde Staten 1934. Western van Victor Adamson. Met o.a. Buddy Roosevelt, June Mathews, Clarise Woods, Bob Williamson en Allen Holbrook.

Het scenario van Burl Tuttle was gebaseerd op Gun Glory. Niet dat daarmee de film was gered. Zie: Boss Cowboy.

Boss Cowboy

1934 | Western

Verenigde Staten 1934. Western van Victor (Denver) Adamson (Dixon). Met o.a. Buddy Roosevelt, Frances Morris, Sam Pierce, Fay McKenzie en Bud Osborne.

Adamson, als acteur onder de naam Denver Dixon bekend en zoon van Al, ook regisseur/producent maar dan sinds de jaren zestig, maakte in 1934 zowel met Buddy als Buffalo Bill Jr. een korte serie westerns. Vier met ieder. Ze konden alle acht in de prullenbak gesmeten worden. Weliswaar een weerzien met twee fijne acteurs, die in de jaren twintig goede westernseries speelden, maar hun talent wordt hier volstrekt misbruikt. Betty Burbridge schreef de scenario's dromend; er werden wat hanepoten op een papiertje gezet en hop - de camera kon gaan draaien. Ging de opname fout, dan maar met de fout, anders kostte het te veel geld.

The Fighting Cowboy

1933 | Western

Verenigde Staten 1933. Western van Victor Adamson. Met o.a. Buffalo Bill Jr., Genee Boutell, Allen Holbrook, William Ryno en Marin Sais.

Scenarist was L.V. Jefferson, die het grootste deel van de serie van acht gedaan heeft. Ook bekend als THE FIGHTING ROMANCE. Zie verder: Boss Cowboy.