Brett Clark is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Inner Sanctum

1991 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1991. Thriller van Fred Olen Ray. Met o.a. Valerie Wildman, Tanya Roberts, Joseph Bottoms, Margaux Hemingway en William Butlert.

Een zakenman huurt een verleidelijk ogende verpleegster in om voor zijn invalide vrouw te zorgen. Er volgt een soort moordgeschiedenis, maar dat doet er eigenlijk niets toe, want het gaat om de niets-verhullende seks-scènes. In Amerika op video uitgebracht in een gekuisde en een veel soppiger ongekuisde versie. Scenario van Mark Thomas.

Cobra Mission 2

1989 | Actiefilm, Avonturenfilm

Italië 1989. Actiefilm van Mark Davis. Met o.a. Brett Clark, Jeff Maldovan, Cesar Olmo en Julie M. Carlo.

Slecht acteerwerk maar behoorlijk goede actiescènes in deze met een laag budget gedraaide film over een vele malen onderscheiden Amerikaanse veteraan die terugkeert naar Vietnam om landgenoten te bevrijden, die volgens hem nog steeds in gevangenkampen zitten. Hij komt zijn voormalige superieur weer tegen, die hem op een missie naar Midden-Amerika zendt om een corrupte dictator te elimineren die de U.S.A. vijandig gezind is. De vergelijking met Noriega en Panama dringt zich op; het slechte scenario werd waarschijnlijk vlak na de historische Amerikaanse invasie geschreven om te profiteren van de toenmalige publiciteit.

Delta Force Commando

1988 | Actiefilm

Italië 1988. Actiefilm van Frank Valenti. Met o.a. Bo Svenson, Fred Williamson en Brett Clark.

Italiaanse produktie met Amerikaanse acteurs. Gebrekkig geregisseerde, low budget-actiefilm over Sandinistische terroristen die een inval doen bij een Amerikaanse militaire basis. Ze stelen een ontstekingsmechanisme van een atoombom en doden enkele Amerikaanse soldaten, waaronder ook de zwangere vrouw van soldaat Svenson. Bo Svenson wil wraak nemen en dwingt Williamson onder bedreiging van een vuurwapen naar Nicaragua te vliegen. Hij wil het ontstekingsmechanisme terug en hij wil ook de terroristen te grazen nemen die verantwoordelijk waren voor de dood van vrouw. Bijna bezwijken de twee Amerikanen onder het superieure geweld van de Sandinisten, maar dan komt het Delta Force Commando hen redden. Bijzonder slecht acteerwerk en een bespottelijk plot.

Eye of the Eagle

1987 | Oorlogsfilm, Actiefilm

Verenigde Staten/Filipijnen 1987. Oorlogsfilm van Cirio H. Santiago. Met o.a. Brett Clark, Robert Patrick, Ed Crick, Cec Verrell en William Steis.

Een supermannetjesputter van de US Marines in Vietnam komt tot de ontdekking dat hij niet alleen de communisten als vijand heeft. Amerikaanse deserteurs hebben hun eigen bende gevormd en plunderen en moorden naar hartelust. Al met al een armoedig samenraapsel van actie en niets ontziend geweld, dat zowaar nog een paar vervolgfilms heeft opgeleverd. Het scenario is van Joseph Zucchero en Nigel Hogge. Het camerawerk is van Richard Remias. Mono.

King of the Streets

1985 | Actiefilm, Fantasy, Misdaad

Verenigde Staten 1985. Actiefilm van Edward Hunt. Met o.a. Brett Clark, Pamela Saunders, Reggie DeMorton en Nelson D. Anderson.

Een vredelievende superheld komt naar de Aarde voor een confrontatie met 'het grote kwaad' en raakt betrokken bij straatbendes in deze goedkope, vaak lachwekkende produktie. Geen gebrek aan geweld of verwikkelingen, ondanks de boodschap van broederschap, tolerantie en geletterdheid.