Pedro de Aguillón

Acteur

Pedro de Aguillón is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

El Siete de copas

1960 | Drama

Mexico 1960. Drama van Roberto Gavaldón. Met o.a. Antonio Aguilar, Elvira Quintana, Julio Aldama en Pedro de Aguillón.

Het leven van een jongeman die altijd met kaarten wint, wat hem behoorlijk in de problemen brengt. Een huilerig en pessimistisch melodrama, ondanks dat de regie soms aardig was.

El Aviador fenómeno

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Adalberto 'Resortes' Martínez, María Eugenia San Martín, David Silva en Pedro de Aguillón.

Twee privé-detectives onderzoeken een zaak waarin een aantal mannen hoge verzekeringspolissen hebben afgesloten alvorens zelfmoord te plegen. Een intelligente komedie waarin zeer goed gespeeld wordt door 'Resortes', ondanks de routineuze aanpak van de regisseur. Gebaseerd op een beroemd werk van Stevenson.

Puños de roca

1959 | Western

Mexico 1959. Western van Rafael Baledón. Met o.a. Rafael Bertrand, Olivia Michel, Alfonso Mejía en Pedro de Aguillón.

Door toedoen van een bende veedieven raken Comanches en Sioux met elkaar in conflict, totdat twee ontdekkingsreizigers, 'Puños de Roca' en zijn makker, zich aansluiten bij de Amerikaanse cavallerie. Een film gemaakt met een absoluut minimum aan middelen en kwaliteit, hoewel de schmink van Olivia Michel Zsa Zsa Gabor jaloers zou maken.

Cuando regrese mamá

1959 | Drama

Mexico 1959. Drama van Rafael Baledón. Met o.a. Rafael Bertrand, María Duval, Ofelia Montesco en Pedro de Aguillón.

Zes broers verliezen hun moeder bij een auto-ongeluk. Met vereende krachten probeert men een stel over te halen alle zes de broers te adopteren, omdat men hen niet bij verschillende tantes onder wil brengen. Een smartlap waarin de figuur van de moeder wordt geïdealiseerd. Heel matig.

Los Diablos del terror

1958 | Avonturenfilm

Mexico 1958. Avonturenfilm van Fernando Méndez. Met o.a. Gastón Santos, Alma Rosa Aguirre, Pedro de Aguillón en Quintín Bulnes.

Een bende bandieten ontvoert een jurist en een meisje, maar een zekere Gastón en diens vriend 'Coyote Loco' proberen hen te bevrijden. Ondanks de verschrikkelijke kleuren en de voortdurende poses van play-boy Santos, is Méndez er in geslaagd een western van enig niveau te produceren.

El Jinete Solitario en el Valle de los Buitres

1958 | Avonturenfilm

Mexico 1958. Avonturenfilm van Rafael Baledón. Met o.a. Demetrio González, Rosa de Castilla, Jaime Fernández en Pedro de Aguillón.

'El Jinete Solitario' bevrijdt een streek van een bende veedieven. De derde en laatste aflevering van de avonturen van 'El Jinete Solitario', evenzeer de moeite waard als zijn voorgangers.

El Grito de la muerte

1958 | Horror, Western

Mexico 1958. Horror van Fernando Méndez. Met o.a. Gastón Santos, María Duval, Pedro de Aguillón en Hortensia Santoveña.

Gastón en 'Coyote Loco' zijn op zoek naar een goudader, maar niemand wil hen er naar toe leiden, uit angst voor het spook 'La Llorona', een gekkin die alvorens te sterven had gezworen haar onder geheimzinnige omstandigheden overleden zus te wreken. Een aantrekkelijke combinatie van griezelfilm en western, in zekere zin het vervolg van LOS DIABLOS DEL TERROR, van dezelfde regisseur en uit hetzelfde jaar.

La Flecha envenenada

1956 | Avonturenfilm

Mexico 1956. Avonturenfilm van Rafael Baledón. Met o.a. Gastón Santos, Otilia Larrañaga, Pedro de Aguillón en Emma Roldán.

Een weesmeisje loopt het gevaar om door haar advocaat van haar landerijen beroofd te worden, maar twee vrienden komen haar te hulp. Smakeloze film.

El Pantano de las ánimas

1956 | Avonturenfilm

Mexico 1956. Avonturenfilm van Rafael Baledón. Met o.a. Gastón Santos, Manola Saavedra, Pedro de Aguillón en Sara Cabrera.

Om de uitkering van de verzekering op te strijken veinst de man van doña María zich dood en met een kikvorspak opereert hij in de rivier als 'El Hombre del Pantano', de leider van een bende vogelvrij verklaarden. Een zielige replica van THE CREATURE FROM THE BLACK LAGOON van Jack Arnold.

La Sombra vengadora

1954 | Avonturenfilm

Mexico 1954. Avonturenfilm van Rafael Baledón. Met o.a. Armando Silvestre, Alicia Caro, Rodolfo Landa en Pedro de Aguillón.

Een geheime bende die zich 'De Zwarte Hand' noemt, steelt een formule om langs synthetische weg drugs te maken. Een geheimzinnige gemaskerde probeert de formule weer terug te krijgen. Een volstrekt belachelijke film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pedro de Aguillón op televisie komt.

Reageer