Richard Loring

Acteur, Componist

Richard Loring is acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Entmündigt

1976 | Drama, Misdaad

Duitsland/Zuid-Afrika 1976. Drama van Jürgen Goslar. Met o.a. Wolfgang Kieling, Sandra Prinsloo, Marius Weyers, Richard Loring en Shelagh Holliday.

De ruzies en intriges rond de erfenis van een rijke industriëel staan centraal in deze groots opgezette film vol clichés naar een roman van bestsellerauteur Heinz. G. Konsalik. Ook bekend als ...UND DIE NACHT KENNT KEIN ERBARMEN.

Winners II

1974 | Sportfilm, Drama

Zuid-Afrika 1974. Sportfilm van Roy Sargent. Met o.a. Joe Stewardson, Richard Loring, Marie Du Toit, Madeline Usher en John Higgins.

Het bitterzoete, maar weinig bijzondere verhaal van een voormalig Olympisch kampioen, die zijn zoon tot dezelfde hoogte tracht te pressen. Als gevolg daarvan rebelleert deze en valt de familie op tragische wijze uiteen.

House on Haunted Hill

1958 | Horror

Verenigde Staten 1958. Horror van William Castle. Met o.a. Vincent Price, Carol Ohmart, Richard Long, Alan Marshal en Elisha Cook jr.

E[KA1]en van Castle`s meest geslaagde griezelfilms. Het echtpaar Price-Ohmar kan elkaar niet uitstaan. Voor de trouwdag huurt de schatrijke Price een berucht spookhuis en hij nodigt vijf mensen uit, waaronder eigenaar Cook Jr., die elk tienduizend dollar zullen ontvangen als ze de hele nacht blijven. De sfeer is meteen erg spookachtig en achter elke deur kan een verrassing schuilgaan. Lekkere bangmakerij en een grandioze climax, met groot gevoel voor humor gespeeld door de kleine cast. Een origineel scenario van Robb White en hoewel de gimmick van de film ontbreekt (in de zaal komt opeens een geraamte tot leven), blijft het een amusante horrorbelevenis. Carl E. Guthrie was verantwoordelijk voor de sfeervolle zwart-witfotografie. Het spookachtige thema is van Richard Kayne en Richard Loring, terwijl Von Dexter de rest van de score voor zijn rekening nam.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Richard Loring op televisie komt.

Reageer