Rom Kristoff

Acteur

Rom Kristoff is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Angel In the Dark

1991 | Actiefilm

Verenigde Staten 1991. Actiefilm van Irvin Johnson. Met o.a. Romano Kristoff, Zibel O'Grady, Rachel Badock, Jim Gaines en Rom Kristoff.

De familie van de held uit dit verhaal - een kickbokser - werd afgeslacht. Hij is daardoor aan de drank geraakt en zwalkt 's nachts door de straten van de stad, waar hij ziet hoe een gemene pooier een van zijn tippelaarsters mishandelt. Hij redt haar uit d'r benarde situatie en zij neemt hem mee naar huis, waar nog meer ellende is: ze heeft een blinde dochter. Als er geld zou zijn voor een operatie zou het wicht weer kunnen zien. Geproduceerd voor het video-circuit, maar u komt de film ook tegen op de beeldbuis na een bokswedstrijd, want dan bent u flink opgewarmd.

Jungle rats

1984 | Actiefilm

Verenigde Staten 1984. Actiefilm van Irvin Johnson. Met o.a. Jim Gaines, Rom Kristoff, Richard King, Michael Welborn en Gerry Bailey.

Tijdens een verkenningstocht door Vietconggebied worden generaal Conrad en majoor Roberts gevangen genomen. Ze worden afgevoerd naar de ondergrondse gevangenis van commandant Kiak's Ho Bo. Generaal Keith staat aan het hoofd van een bepaalde eenheid die is gespecialiseerd in het opsporen van tunnels die door de Vietcong zijn aangelegd. Zij gaan op zoek naar generaal Conrad en zijn mannen, maar binnen de eenheid heerst corruptie. Sergeant Rejo maakt zich namelijk schuldig aan verkrachting en moord op een Vietnamese gevangene. Sergeant Ellis was hiervan getuige. Rejo vermoordt Ellis omdat deze dreigt alles te vertellen. Er is echter nog iemand die alles weet; luitenant Smith moet nog uit de weg geruimd worden!

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rom Kristoff op televisie komt.

Reageer