Axel Jodorowsky

Acteur

Axel Jodorowsky is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Entrega total

1993 | Film noir, Muziek

Chili/Duitsland 1993. Film noir van Leo Kocking. Met o.a. Maria Ramos, Axel Jodorowsky, Willy Semler, Aldo Parodi en Cesar Robinson Lopez.

Bolerozangeres Ninon (Ramos) laat haar band en de manager met wie zij een relatie had in de steek om haar jeugdliefde Daniel (Parodi) op te zoeken. Op weg er naar toe krijgt ze een lift van Alberto (Jodorowsky), die door de politie wordt gezocht. De jeugdliefde blijkt een ideaalbeeld, dat alleen maar in haar fantasie bestond. Ze besluit met Jodorowsky verder te trekken. Er bloeit tussen die twee een gepassioneerde liefde op, maar een smeris (Lopez) gunt ze geen rust, net zo lang totdat hij Jodorowsky te pakken heeft. Interessante mengeling van Latijns- Amerikaanse muziek en een eindeloze trektocht door Chili met de het Andesgebergte op de horizon. Regisseur Kocking, schreef zijn eigen scenario en stond zelf achter de camera.

Santa Sangre

1989 | Fantasy, Thriller, Avonturenfilm, Drama, Experimenteel, Horror

Italiƫ/Mexico 1989. Fantasy van Alejandro Jodorowsky. Met o.a. Axel Jodorowsky, Blanca Guerra, Guy Stockwell, Sabrina Dennison en Thelma Tixou.

De onstuimige Chileense regisseur Jodorowsky is terug nadat hij vijftien jaar niets van zich heeft laten horen. De maker van cult-hits als EL TOPO en MAGIC MOUNTAIN is met zijn laatste produktie in topvorm. Een verhaal over het Oedipus-complex van een jongen waarvan de Amerikaanse vader een circus runt in Mexico en waarvan de charmante moeder behalve trapeze-artieste ook nog een religieuze fanatiekelinge met moordzuchtige jaloerse neigingen is. Moeder raakt haar armen kwijt en vaders edele delen worden toegetakeld in een gevecht. De jongen groeit op en neemt de functie van de armen van zijn moeder over. Een overvloed aan geweld en excentrieke personages.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Axel Jodorowsky op televisie komt.

Reageer