Robert Goodman

Acteur

Robert Goodman is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Erotic Tales: Hotel Paradise

1995 | Fantasy

Verenigd Koninkrijk/Duitsland 1995. Fantasy van Nicolas Roeg. Met o.a. Theresa Russell, Vincent D'Onofrio, Jimmy Batten, Robert Goodman en Tony Scantlebury.

Op de ochtend van haar huwelijksdag wordt zij (Russell) naakt wakker in een bed in een hotelsuite met naast zich een onbekende naakte man (D'Onofrio). Ze kan zich niets meer herinneren en terwijl ze zich aankleedt voor haar trouwpartij, haalt de man herinneringen op van alle zalige momenten die ze de afgelopen nacht beleefden. Beneden wacht haar aanstaande, een machtige gangster, ongeduldig op de komst van zijn verloofde. Leuke allegorie over de onberekenbaarheid van een vrouw. Russell is schitterend en ze laat haar schoonheid van alle kanten bekijken. Wie de film gezien heeft, weet waarom er in alle hotelkamers een bijbel ligt. Uitstekend scenario van Michael Allin. Het camerawerk is van Witold Stok. Dolby Stereo.

MasterBlaster

1986 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1986. Actiefilm van Glenn R. Wilder. Met o.a. Jeff Moldovan, Earleen Carey, Donna Rosae, Joe Hess en Peter Lundblad.

De film gaat over de rage van de 'survival games': een spel waarbij de spelers elkaar met verfkogeltjes beschieten. Het gegeven wordt op een typische low-budget manier gebruikt: een onbekende moordenaar doodt deelnemers aan een survival- kampioenschap. De acteurs zijn eigenlijk te goed voor het script. Scenario van Jeff Moldovan, Glenn R. Wilder en Randy Grinter.

Intimate Strangers

1986 | Drama

Verenigde Staten 1986. Drama van Robert Ellis Miller. Met o.a. Teri Garr, Stacy Keach, Cathy Lee Crosby, Priscilla Lopez en Justin Deas.

Een verpleegster komt na tien jaar krijgsgevangenenkamp in Vietnam terug met een Aziatisch zoontje. Ze hoopt een nieuw leven te beginnen met haar man maar die is intussen (ook) een nieuw leven is begonnen (met een andere vrouw). Scenario van Norman McLeod Morrill.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Goodman op televisie komt.

Reageer