Carlos Ballesteros

Acteur

Carlos Ballesteros is acteur.
Er zijn 12 films gevonden.

Locas vacaciones

1984 | Avonturenfilm

Oostenrijk/Spanje 1984. Avonturenfilm van Hubert Frank. Met o.a. Natalia Huer, Carlos Ballesteros, Victoria Rivas en Alfonso Isbert.

Een Oostenrijks meisje raakt betrokken bij een Zuidamerikaanse revolutie. Een film die zo slecht is als weinig andere.

El Lobo Negro

1980 | Avonturenfilm

Spanje 1980. Avonturenfilm van Rafael Romero Marchent. Met o.a. Fernando Allende, Esperanza Roy, Carlos Ballesteros en María Silva.

Een jonge grootgrondbezitter besluit om verkleed en onder de naam van 'De Zwarte Wolf' tegen de onrechtvaardigheid te vechten. Een middelmatige film die de mythen van EL COYOTE en EL ZORRO combineert en waarvan de gebroeders Romero Marchent van te voren verschillende versies hebben gerealiseerd. Gezien de lange duur van deze film werden er twee delen van gemaakt, waarvan het tweede de titel DUELO A MUERTE kreeg.

Duelo a muerte

1980 | Avonturenfilm

Spanje 1980. Avonturenfilm van Rafael Romero Marchent. Met o.a. Fernando Allende, Alvaro de Luna, Carlos Ballesteros en Esperanza Roy.

Het vervolg op EL LOBO NEGRO, vanuit alle gezichtspunten even ongelukkig.

Luto riguroso

1977 | Erotiek

Spanje 1977. Erotiek van José Ramón Larraz. Met o.a. Charo López, Carlos Ballesteros, Cristina Ramón en Ines Morales.

Een ongeremde jongen laat een spoor van verwoesting achter in een vervallen dorp. Een lompe film met de pretentie om kritisch over te komen en met een gebrekkig gevoel voor erotiek.

Tatuaje

1976 | Mysterie

Spanje 1976. Mysterie van Bigas Luna. Met o.a. Carlos Ballesteros, Pilar Velázquez, Mónica Randall en Terele P[KA1]vez.

Een detective uit Barcelona onderzoekt een moord. Een armzalige verfilming van een roman van Vazquez Montalbán, een in Spanje zeer populaire schrijver. Scenario van de regisseur en Manuel Vázquez Montalbán.

La Espada negra

1976 | Avonturenfilm, Historische film

Spanje 1976. Avonturenfilm van Francisco Rovira Beleta. Met o.a. Juan Ribó, Maribel Martín, José María Rodero en Carlos Ballesteros.

De intriges rondom het huwelijk van Isabella van Castilië en Ferdinand van Aragon. Een groteske, bloederige demystificatie van het traditionele beeld van het katholieke koningspaar.

El Mirón

1976 | Drama, Erotiek

Spanje 1976. Drama van José Ramón Larraz. Met o.a. Héctor Alterio, Alexandra Bastedo, Carlos Ballesteros en Aurora Bautista.

Een perverse gehuwde man schept er genoegen in zijn vrouw te zien vrijen met andere mannen. Een leuk thema, waaruit J.R. Larraz helaas bij lange na niet alles heeft gehaald wat er in zat.

Olvida los tambores

1975 | Drama

Spanje 1975. Drama van Rafael Gil. Met o.a. Julián Mateos, Maribel Martín, Tony Isbert, Cristina Galbó en Carlos Ballesteros.

De relaties tussen twee heel verschillende verliefde paren worden getoond in een rampzalige film, net zo slecht als het theaterstuk waarop het is gebaseerd.

Juego sucio en Panamá

1974 | Misdaad

Spanje 1974. Misdaad van Tulio Demichelli. Met o.a. Chris Robinson, Pilar Velázquez, Teresa Gimpera, Carlos Ballesteros en Julián Ugarte.

Een aan de drank verslaafde schrijver wil een fortuin betalen aan degene die bereid is hem te vermoorden. Een afgrijselijke thriller, zeer slecht geregisseerd door Demichelli en met abominabele acteerprestaties van Robinson en Rooney.

El Extraño amor de los vampiros

1974 | Horror

Spanje 1974. Horror van Leon Klimovsky. Met o.a. Emma Cohen, Carlos Ballesteros, Bartha Barry, Lucky Lusson en Luis Robles.

De onverwoestbare Graaf Dracula is weer actief, ditmaal op het Spaanse platteland. Mysterieuze sterfgevallen, grafschendingen en al die andere afschrikwekkende zaken, die bij het repertoire van de edelman-vampier horen, doen zich voor. Een zeldzaam sfeerloze Spaanse horror-variant op het klassieke gegeven wordt ondermijnd door hopeloos incongruente lokaties en statisch acteerwerk. Ook bekend als STRANGE LOVE OF THE VAMPIRES en THE NIGHT OF THE WALKING DEAD.

El Sobre verde

1971 | Komedie, Muziek

Spanje 1971. Komedie van Rafael Gil. Met o.a. Tony Leblanc, Esperanza Roy, Carlos Ballesteros en Ricardo Palacios.

Op zekere dag wordt een kind geboren in het Apollo-theater. Een komische musical zonder enige charme.

Proceso a una estrella

1966 | Musical, Misdaad

Spanje 1966. Musical van Rafael J. Salvia. Met o.a. Rocío Jurado, José Toledano, Carlos Ballesteros, Elena Espejo en Giancarlo Del Duca.

Pas nadat een zangeres op beschuldiging van moord in hechtenis is genomen, worden de feiten gereconstrueerd. Een klassieke ondermaatse Spaanse folkloristische film, deze keer verpakt als thriller.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carlos Ballesteros op televisie komt.

Reageer