Hansi Linder

Acteur

Hansi Linder is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Lo Strangolatore di Vienna

1971 | Horror, Komedie, Misdaad

Italië 1971. Horror van Guido Zurli. Met o.a. John Buono, Brad Harris, Karen Field, Franca Polessello en Carl Stearns.

Als in 1934 in Wenen jonge meisjes op een geheimzinnige wijze verdwijnen leiden alle sporen naar een door zijn tyranieke vrouw zwakzinnig geworden slager, wiens 'Wiener Würstchen' gretige aftrek vinden, zelfs tot in de kantine van het politiebureau... De rest laat zich raden. Een wanprodukt van de eerste orde. Ook bekend als MEAT IS MEAT.

Hurra, unsere Eltern sind nicht da

1970 | Komedie

Duitsland 1970. Komedie van Wolfgang Schleif. Met o.a. Georg Thomalla, Hans-Jürgen Bäumler, Uschi Glas, Eddi Arent en Andreas Martin.

Bübchen, Mäxchen en Moritz leven er lustig op los, pesten het dienstmeisje de deur uit en halen allerlei streken uit. De familie weet zich geen raad. Een dwaze komedie met de destijds zo bekende en populaire kunstrijder op de schaats als gastster.

Liebe durch die Hintertür

1969 | Komedie, Erotiek

Duitsland/Oostenrijk 1969. Komedie van Franz Antel. Met o.a. Terry Torday, Ivan Nesbitt, Paul Löwinger, Herbert Hisel en Elfie Pertramer.

Een kantoormeisje uit München erft een boerderij in de provincie en laat zich door vier dames van lichte zeden helpen om de boel daar op poten te zetten. Deze activiteit trekt veel plattelanders aan. Tegen die tijd is het duidelijk dat de filmtitel in meer anatomische zin moet worden opgevat. Een ontstellend banale Heimat-seksklucht.

Tamara

1966 | Misdaad

Duitsland 1966. Misdaad van Hansjürgen Pohland. Met o.a. Petrus Schloemp, Hansi Linder, Wolfgang Preiss en Barbara Rütting.

Als een reclame-adviseur in de trein in Noord-Duitsland van een klein vissersplaatsje onderweg is naar Hamburg, vindt hij het lijk van een jonge vrouw. Hij besluit zelf op onderzoek uit te gaan en als hij in het kustdorpje contact met de familie opneemt, probeert men hem het zwijgen op te leggen. Een degelijke niet al te opwindende krimi met documentaire opnamen. Naar het boek Kein Schnaps für Tamara van Hansjörg Martin. Goed camerawerk van Robert van Ackeren, die later met DIE FLAMBIERTE FRAU naam maakte.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hansi Linder op televisie komt.

Reageer