Brian Matthews is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Lord of the Flies

1990 | Drama, Avonturenfilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 1990. Drama van Harry Hook. Met o.a. Chris Furrh, Daniel Pipoly, Gary Rule, Badgett Dale en Terry Wells.

Een aantal kinderen - kadetten van een Amerikaanse militaire akademie - overleeft een vliegramp en strandt op een verlaten eiland. Ze imiteren de wereld van de volwassenen en maken dezelfde fouten: hebzucht, bedrog, corruptie, uiteindelijk leidend tot moord.

Red Nights

1988 | Drama

Verenigde Staten 1988. Drama van Izhak Hanooka. Met o.a. Christopher Parker, Brian Matthews, Patti Bauer, Tom Badal en Jack Carter.

Een jongen uit de provincie had ooit een rolletje in een film die in de omgeving werd opgenomen en reist af naar Hollywood in de hoop carrière te maken. Dat valt lelijk tegen. Zijn beste vriend is aan de drugs en het meisje waar hij verliefd op wordt, blijkt in pornofilms te spelen. Weinig origineel.

Miracle at Beekman's Place

1988 |

Verenigde Staten 1988. Bernard L. Kowalski. Met o.a. Stoey Mitch III, Theresa Marritt, Liz Torres, Robert Costanzo en Brian Matthews.

Een idealistische arts laat zijn goedbetaalde baan als geneesheer-directeur van een ziekenhuis vallen om een poly- kliniek midden in de stad te openen. Alledaags doktersverhaal van de komiek die nu acteert en produceert, Mitch III, als pilot voor een toekomstige serie.

The Burning

1981 | Horror

Verenigde Staten 1981. Horror van Tony Maylan en Tony Maylam. Met o.a. Brian Matthews, Leah Ayers, Brian Backer, Larry Joshua en Lou David.

Weerzinwekkend aftreksel van FRIDAY THE 13TH (met Tom Savivi's bloederige make-up-effecten) over een oude beheerder van een zomerkamp die op de gebruikelijke manier wraak neemt.