Jürgen Jung

Acteur

Jürgen Jung is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Die Leichten Zeiten sind vorbei

1983 | Komedie

Duitsland 1983. Komedie van Ulli Weiss. Met o.a. Heinz Hönig, Jan Fedder, Alexa Riechert, Margit Thistina van en Eyck.

De film vertelt het verhaal van de vriendschap tussen twee dertigers, de taxichauffeur Harry en de weinig succesvolle schilder Pit. Deze komedie probeert het levensgevoel van een generatie uit te drukken, maar blijft grotendeels in clichés steken.

Jonathan

1970 | Horror

Duitsland 1970. Horror van Hans W. Geissendörfer. Met o.a. Jürgen Jung, Ilse Künkele, Oskar von Schab, Eleonore Schminke en Hans-Dieter Jendreyko.

Een met schitterend camerawerk van Robby Müller vormgegeven horrorfilm van ouderwetse klasse met de bekende Dracula-gegevens, maar met een guerrilla-achtig slot. Oot bekend als VAMPIRE STERBEN NICHT.

Der Kleine Vampir

1969 | Horror

Duitsland 1969. Horror van Roland Klick. Met o.a. Sascha Urchs, Renate Roland, Sieghardt Rupp, Jürgen Jung en Elisabeth Ackermann.

Spannend, tot nadenken stemmend drama, geproduceerd door Rob Houwer, over een klein jongetje dat bij het spelen per ongeluk zijn jongere zusje doet stikken met een plastic zak. De droefgeestigheid van moderne nieuwbouwwijken werd dramatisch goed uitgebeeld in deze debuutfilm die oorspronkelijk BŸBCHEN heette. Scenario van de regisseur.

Mädchen, Mädchen

1966 | Drama

Duitsland 1966. Drama van Roger Fritz. Met o.a. Helga Anders, Jürgen Jung, Renate Grossner, Klaus Löwitsch en Hellmut Lange.

Een minderjarig meisje heeft een verhouding met een bedrijfsleider, wat hen beiden achter de tralies brengt. Na haar vrijlating vrijt ze de zoon op, wat pa moeilijk kan verkroppen zodra hij vrijkomt. Een aardig gegeven, aardig uitgewerkt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jürgen Jung op televisie komt.

Reageer