Frank Randle

Acteur

Frank Randle is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

It's a Grand Life

1953 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1953. Komedie van John Blakeley. Met o.a. Frank Randle, Diana Dors, Dan Young, Michael Brennan en Jennifer Jayne.

De Noord-Engelse revuekomiek Randle gaat weer flink te keer in deze film, de laatste waarin hij speelt. Er is geen echte plot, alleen maar een serie sketches, die geen enkel ander verband met elkaar schijnen te houden dan dat ze in een legerkamp spelen. De jonge Dors speelt goed. Een vrij primitieve film, maar erg leuk.

Somewehere in Politics

1949 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1949. Komedie van John E. Blakeley. Met o.a. Frank Randle, Tessie O'Shea, Josef Locke, Sally Barnes en Syd Harrison.

De laatste aflevering van SOMEWHERE IN...'-reeks en het enige na-oorlogse probeersel met opnieuw Blakeley aan het roer en ex- soldaat Randle nu als radiohersteller die zich op het vlak van de dorpspolitiek bij de gemeenteraadsverkiezingen kandidaat stelt tegen zijn baas en werkgever. Weer ontzettend vulgair en oppervlakkig.

When You Come Home

1947 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1947. Komedie van John Baxter. Met o.a. Frank Randle, Leslie Saroney, Leslie Holmes, Diana Decker en Fred Conyngham.

Een poging om een uiterst getalenteerde maar vulgaire komiek geliefd te maken bij een verfijnder publiek. Randle vertelt in flashbacks het verhaal van zijn poging om een music hall te redden. Een pijnlijke verspilling van een uniek talent.

Home Sweet Home

1945 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1945. Komedie van John E. Blakeley. Met o.a. Frank Randle, Nicolette Roeg, Tony Pendrell, H.F. Maltby en Hilda Bayley.

Een portier redt de romance tussen de zoon van zijn baas en een evacuée. Een typisch Frank Randle vehikel - een simpele plot, verlevendigd met diverse variété-acts waarin Randle naar hartelust zijn slapstick en acrobatische vaardigheden kan botvieren. Er zit o.a. een fantastisch komisch dansnummer in en natuurlijk de bekende dronkemansscènes. Een primitieve, maar energieke film.

Somewhere in Civvies

1943 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1943. Komedie van Maclean Rogers. Met o.a. Frank Randle, George Doonan, Suzette Tari, Joss Ambler en Nancy O'Neill.

Slechts Randle is overgebleven van oorspronkelijke cast van de SOMEWHERE-reeks waarvan dit de vierde aflevering is; bovendien een andere regisseur; een familielid tracht soldaat Randle gek te laten verklaren om zich zijn erfenis te kunnen toeëigenen.

Somewhere in Camp

1942 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1942. Komedie van John E. Blakeley. Met o.a. Frank Randle, Harry Korris, John Singer, Dan Young en Robbie Vincent.

Een verschrikkelijke verzameling oude music hall-grappen, die aaneengeregen worden door een slap verhaal over het leven in het Britse leger. De briljante en vrolijke momenten van anarchistische humor die Randle inbrengt maken veel goed.

Somewhere On Leave

1942 | Komedie, Drama, Oorlogsfilm

Verenigd Koninkrijk 1942. Komedie van John E. Blakeley. Met o.a. Frank Randle, Harry Korris, Robbie Vincent, Dan Young en Pat McGrath.

Drie soldaten en een sergeant doen tijdens hun verlof niets anders dan dronken worden in een poging een vriend van hen te steunen in de liefde. Rommelig verhaal, alleen bedoeld als skelet waar Randle zijn bezielde clownerie aan kan ophangen. Na SOMEWHERE IN ENGLAND en SOMEWHERE IN CAMP is dit de derde aflevering.

Somewhere in England

1940 | Komedie, Drama

Verenigd Koninkrijk 1940. Komedie van John E. Blakeley. Met o.a. Frank Randle, Harry Korris, Robbie Vincent, Winki Turner en Dan Young.

Eerste van een hele reeks zogenaamde Britse streek-komedies met hier de episodische rampen en tegenspoed van een groepje legerrecruten. Destijds ontzettend populair, met bekende komische acteurs en een voor die tijd nieuwe stijl-vulgariteit, later enigszins 'verfijnd' door de CARRY-ON-serie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Frank Randle op televisie komt.

Reageer