Arly Jover

Acteur

Arly Jover is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Haute cuisine

2012 | Biografie, Komedie

Frankrijk 2012. Biografie van Christian Vincent. Met o.a. Catherine Frot, Hippolyte Girardot, Jean-Marc Roulot, Arly Jover en Joe Sheridan.

Een adaptatie van het waargebeurde verhaal van Danièle Delpeuche die als privékok onder toenmalig president François Mitterrand diende. Hortense Laborie wordt als kok naar Parijs gehaald omdat ze als geen ander gerechten maakt volgens grootmoeders recept. Haute Cuisine is gemaakt om de liefde voor het koken te vieren. De keuken met z’n eeuwenoude koperen pannenset is het epicentrum van het verhaal. Lekker koken en mooie beelden van gerechten, gelardeerd met een opzettelijk dikke laag nostalgie, dat zijn de ingrediënten van Haute Cuisine.

Mon ami Pierrot

2013 | Drama

Frankrijk 2013. Drama van Orso Miret. Met o.a. Valentin Tinchant, Olivier Rabourdin, Liam Honore, Arly Jover en Brice Fournier.

Na De l'histoire ancienne (2001, Prix Jean Vigo in Cannes) en Le silence (2004) thematiseert scenarist-regisseur Miret opnieuw het verzwijgen en het geheim. Deze keer is het de dertienjarige Pierrot (Tinchant) die er toevallig mee wordt geconfronteerd. Op een dag ziet hij hoe zijn vader (Rabourdin), een vuilnisman, tijdens zijn werk door een wildvreemde wordt gemolesteerd. Het incident choqueert de stille Pierrot, wiens moeder tien jaar eerder is overleden, en zet hem aan het denken. Titel citeert het kinderliedje 'Au clair de la lune'.

Les regrets

2009 | Drama, Romantiek

Frankrijk 2009. Drama van Cédric Kahn. Met o.a. Yvan Attal, Valeria Bruni Tedeschi, Arly Jover, François Négret en Vincent Berger.

De Parijse architect Mathieu (Attal) komt, terug in zijn geboorteplaats voor de begrafenis van zijn moeder, een oude liefde tegen. Met Maya (Bruni Tedeschi) was het vijftien jaar geleden plotseling uit. Nu storten de veertigers zich in een onstuimige buitenechtelijke romance. Regisseur Kahn (Roberto Succo) weet de gekte die passie en lust kunnen teweegbrengen, mooi te verbeelden, met los camerawerk, snelle montage en de ongedurige muziek van Philip Glass. De hoofdrolspelers zijn allebei prima, hoewel Attal ook voor hysterische, wat irritante, momenten zorgt.

L'enfant d'une autre

2006 | Drama

Frankrijk 2006. Drama van Virginie Wagon. Met o.a. Catherine Jacob, Maeva Munoz, Arly Jover en Olivier Marchal.

Tijdens een zakenreis ziet Maud in een zwembad de elfjarige Zita spelen. Ze is ervan overtuigd dat het meisje haar dochtertje is, dat haar werd afgenomen toen het kind zes maanden oud was. Maud heeft nog maar een doel: Zita terugkrijgen.

4 dogs playing poker

2000 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 2000. Actiefilm van Paul Rachman. Met o.a. Arly Jover, Balthazar Getty en Olivia Williams.

Tijdens een zakenreis ziet Maud in een zwembad de elfjarige Zita spelen. Ze is ervan overtuigd dat het meisje haar dochtertje is, dat haar werd afgenomen toen het kind zes maanden oud was. Maud heeft nog maar een doel: Zita terugkrijgen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arly Jover op televisie komt.

Reageer