P. Yesikovski

Acteur

P. Yesikovski is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Krasnye diavoliata - Savur-mogila

1926 | Avonturenfilm

SU 1926. Avonturenfilm van Ivan Perestiani. Met o.a. P. Yesikovski, S. Zhozeffi en Kador Ben-Salim.

Vervolg op KRASNYE DIAVOLIATA. De helden van de film brengen kozakkenleider Makhno naar het revolutionaire Moskou. Laatstgenoemde slaagt er echter in te ontsnappen, maar de beroemde anarchist wordt achtervolgd en opnieuw gevangen genomen. Een van de helden geeft zichzelf vervolgens uit voor Makhno om in de clan van Makhno`s vrouwelijke bondgenoot Marushka te infiltreren. Dankzij deze actie slaagt de cavalerie erin de clan te verslaan. De film is het eerste deel van een serial over de `Krasnye diavoliata` (de rode duivels), die tussen 1920 en 1930 een enorme populariteit genoot.

Krasnye diavoliata - Prestuplenie kniazhny Shirvanskoi

1926 | Avonturenfilm

SU 1926. Avonturenfilm van Ivan Perestiani. Met o.a. M. Shirai, P. Yesikovski, S. Zhozeffi, Kador Ben-Salim en A. Shirai.

Derde deel van de serial KRASNYE DIAVOLIATA. Deze keer speelt het verhaal zich af in Bakoe en Parijs. Een groep emigranten die na de oktoberrevolutie uit Rusland naar Frankrijk ontsnapt is, bereidt een interventie in Rusland voor. De ge[KA3]emigreerde prinses Shrvanskaia en haar trawanten (de uitvinder van een dodelijk gas en een huurmoordenaar) gaan als circusacteurs terug naar Rusland. Daar besluit de prinses de olievelden van Bakoe, die eens van haar waren, in brand te steken. De olievelden gaan op in vlammen, maar de saboteurs slagen erin te ontsnappen.

Krasnye diavoliata - Illan Dilli

1926 | Avonturenfilm

SU 1926. Avonturenfilm van Ivan Perestiani. Met o.a. S. Zhozeffi, P. Yesikovski, S. Luks en Kador Ben-Salim.

Vijfde en laatste episode van de serial KRASNYE DIAVOLIATA. De helden van het verhaal besluiten met pensioen te gaan, maar zelfs nu laat het verleden hen niet met rust. Ze horen over een zeer geheime harem en ze besluiten de dames in kwestie te bevrijden. De eigenaar van de harem neemt echter twee van de helden gevangen en brengt ze naar een onbewoond eiland, waar ze geacht worden van honger en dorst te sterven. Ondertussen bevrijden de andere helden de meisjes met behulp van een grenspatrouille. Aan het einde van het verhaal zorgt een dubbele bruiloft voor een goede afloop.

Krasnye diavoliata

1923 | Western

SU 1923. Western van Ivan Peristiani. Met o.a. A. Davidovski, P. Yesikovski, S. Zhozeffi en Kador Ben-Salim.

Western-achtige avonturenfilm over een groep circusartiesten tijdens de burgeroorlog begin 1920. Het verhaal speelt zich af in de Oekraïne, waar de helden wonderen verrichten door hun list en moed. Ze zien kans de beroemde anti-revolutionaire leider Makhno gevangen te nemen. De eerste historisch- revolutionaire film in de Sovjetunie, in de jaren twintig gevolgd door nog vier films met vergelijkbare inhoud. In 1943 van geluid voorzien.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer P. Yesikovski op televisie komt.

Reageer