Eluned Jones

Acteur

Eluned Jones is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

A Touch of Frost: One man's meat

1999 | Mysterie, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1999. Mysterie van Alan Dossor. Met o.a. David Jason, Bruce Alexander, Emma Kay, Niall O'Brien en Tom Georgeson.

Frost (Jason) verhuurt een kamer omdat de verzekering hem niet helemaal uit de brand heeft geholpen bij de reparatie van zijn huis. De huurder heeft een hond die een hekel heeft aan de baas van Frost, Superintendent Mullet (Alexander). Frost is verguld. Hij krijgt te maken met de verdrinking van een tiener, die verschrikkelijk mishandeld werd, voordat ze in het water werd geduwd. Ook spoelt de arm aan van een ambtenaar van de geneeskundige dienst, die vermoord werd en daarna in stukken is gesneden. Frost gruwelt van zijn beroep, maar het ontgaat hem niet dat het laatste slachtoffer vakkundig uitgebeend was. Dit leidt hem naar de vleeshouwerij van een vleesverpakkingsbedrijf. Alsof dit dan nog niet genoeg is: de eerste moord staat in verband met de tweede. Daarbij blijkt de hond weer nuttig te zijn. Gefundenes fressen voor de vaste kijkers, maar iemand die er zomaar invalt, denkt toch dat hij zijn portie maar aan Fikkie moet geven. Al met al heel degelijk misdaadwerk dat goed vertolkt wordt. Gebaseerd op de romans van R.D. Wingfield; het scenario is van Michael Russell. Aflevering 22, nummer 2 uit het zesde seizoen.

The Jazz Detective

1992 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1992. Thriller van Alan Clayton. Met o.a. Danny Webb, Marella Oppenheim, George Irving, Michael Povey en Anna Lindup.

Een jazzmusicus die nogal eens last heeft van black-outs is de hoofdverdachte als er een meisje verdwijnt. Deze heeft-hij- het-gedaan-zonder-het-te-weten-thriller van Crass is zwak in alle opzichten, maar het scenario kan bogen op een voorbeeld van ontstellende oneerlijkheid.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eluned Jones op televisie komt.

Reageer