Carol Hoyt

Acteur

Carol Hoyt is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Midnight Confessions

1995 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1995. Thriller van Allan Shustak. Met o.a. Callie Michael, Steve Michael, Alexa Fiery, David Millbern en Carol Hoyt.

Van de buitenkant ziet deze erotisch getinte thriller over Vanessa (Hoyt), die een nachtelijk radioprogramma over seks heeft en belaagd wordt door een gestoorde killer er gelikt uit, maar het scenario waaraan vier man (Marc Cushman, Jake Jacobs, Timothy O'Rawe en regisseur Shustak) sleutelden, bevat niets origineels en het acteertalent van de rolverdeling is ver te zoeken. Alleen de titel spreekt boekdelen. Het camerawerk is van Tom Fraser.

Hollywood Dreams: Take 2

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Ralph E. Portillo. Met o.a. Carol Hoyt, Mary Scott, John K. Williams, Brian Palermo en Janine Andreas.

Zelfs het verhaal lijkt op dat van honderdduizend andere gelijksoortige producten: een ambitieus meisje dat carri[KA2]ere maken wil in Hollywood, gaat uit de kleren voor haar rol en door het bed met de producent (dat vindt zij niet fijn) en andere rekels van de crew. Absoluut waardeloos en prullerig.

Illegal Entry: Formula for Fear

1993 | Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1993. Misdaad van Henri Charr. Met o.a. Barbara Lee Alexander, Gregory Vignolle, Arthur Roberts, Sabryn Gene't en Carol Hoyt.

Een geleerde heeft een geheime formule uitgevonden die de wereld zou kunnen veranderen. Hij wordt vermoord en zijn dochter Traci (Gene't) gaat op zoek naar de moordenaars die op hun beurt jacht maken op het wetenschappelijke recept dat nu in haar handen is. John B. Pfeifer die ook het scenario schreef voor Charr's andere flop, UNDER LOCK AND KEY, is beslist niet in het bezit van een filmformule die geslaagd genoemd kan worden. Spul voor de onderste schappen van de videotheek. Richard Jones stond achter de camera.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carol Hoyt op televisie komt.

Reageer