Peter Kaldor

Componist

Peter Kaldor is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Never Tell Me Never

1998 | Drama

Australië 1998. Drama van David Elfick. Met o.a. Claudia Karvan, Michael Caton, Diane Craig, Paul Bishop en John Howard.

Janine is een langlauf-atlete, die na een auto-ongeluk verlamd raakt. Ze geeft echter de moed niet op, ze leert opnieuw wandelen en begint zelfs vlieglessen te volgen

Right... Said Fred

1993 | Documentaire, Biografie

Australië 1993. Documentaire van Don Featherstone.

Een portret van de in 1939 in Australi[KA3]e geboren cineast Fred Schepisi, gefilmd tijdens de opnamen van SIX DEGREES OF SEPARATION (1993). De regisseur spreekt zelf over zijn jeugd in Assumption die als basis diende voor zijn debuutfilm THE DEVIL`S PLAYGROUND (1976). Naast fragmenten uit zijn speelfilms, w.o. THE CHANT OF JIMMIE BLACKSMITH (1978), BARBAROSA (1982), PLENTY (1985), ROXANNE (1987), A CRY IN THE DARK (1988) en THE RUSSIA HOUSE (1990), zien we ook nog stukken uit zijn publiciteitsfilms voor o.a. de State Bank en Marlboro. Sutherland, Streep, Channing en Smith vertellen over zijn techniek en zijn verhouding tot acteurs. Een grondige studie geschreven door Steve Warne die tevens instond voor de research. Montage is van Frans vandenburg en Steve Newman stond in voor het nieuwe beeldmateriaal.

Love In Limbo

1992 | Komedie

Australië 1992. Komedie van David Elfick. Met o.a. Craig Adams, Rhondda Findleton, Martin Sacks, Aden Young en Russell Crowe.

Australische LEMON POPSICLE-achtige komedie, gesitueerd in Perth anno 1957. Voor drie pubers is seks een raadsel en zij trekken samen naar een rosse buurt in een onhandige poging hun maagdelijkheid te verliezen. Tegelijkertijd vertrekt de moeder van een van hen naar een afspraakje, op zoek naar een nieuwe liefde. Een paar levendige momenten, goede vertolkingen, maar John Cundill heeft met zijn scenario te veel hooi op zijn vork genomen, waardoor de aandacht teveel wordt afgeleid van hoofdpersonage Adams en zijn avonturen. De inmiddels qua leeftijd behoorlijk gevorderde Amerikaanse rocker Little Willie Littlefield is te zien in een geslaagd gastoptreden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter Kaldor op televisie komt.

Reageer