Irán Eory

Acteur

Irán Eory is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

El Ultimo Kamikaze

1984 | Misdaad

Spanje 1984. Misdaad van Jacinto Molina. Met o.a. Paul Naschy, Manolo Tejada, José Bódalo, Julia Saly en Irán Eory.

Twee bendes dagen elkaar uit en nemen huurmoordenaars in dienst om af te rekenen met de respectievelijke bazen. Een van de films die het duo Molina-Naschy maakte met Japans geld. Het geweld, dat in de vorige films voorkwam, is nu op de achtergrond geraakt. In ieder geval biedt deze film niets bijzonders.

Entre dos amores

1972 | Drama, Musical

Mexico/Spanje 1972. Drama van Luis Lucía. Met o.a. Manolo Escobar, Irán Eory, Isabel Garcés en Inma de Santis.

Een zanger aarzelt tussen twee vrouwen. Het klassieke knoeiwerk dat gemaakt werd ten dienste van de al aftakelende Manolo Escobar. Deze keer in het genre van een feuilleton, dat bij het Mexicaanse publiek zo in de smaak valt.

Se armó el belén

1969 | Komedie

Spanje 1969. Komedie van José Luis Sáenz de Heredia. Met o.a. Paco Martínez Soria, Germán Cobos, Irán Eory en Julia Caba Alba.

Een priester op leeftijd wordt naar een Madrileense buitenwijk gezonden. Deze film met Martínez Soria is nog achterlijker en onuitstaanbaarder dan gemiddeld.

Qué hacemos con los hijos?

1967 | Komedie

Spanje 1967. Komedie van Pedro Lazaga. Met o.a. Paco Martínez Soria, Irán Eory, Alfredo Landa, José Rubio en Lina Morgan.

Een taxichauffeur gaat de problemen van zijn familie oplossen in een prekerige, moralistische komedie zoals Martínez Soria ze altjd maakt.

Una Chica para dos

1966 | Muziek, Romantiek

Spanje 1966. Muziek van Leon Klimowsky. Met o.a. 'Dúo Dinámico' en Irán Eory.

Twee jonge zangers zijn verliefd op dezelfde vrouw. Deze musical beoogde uitsluitend de bioscoop-exploitatie van het destijds in Spanje zeer populaire zangduo 'Dúo Dinámico'

El arte de no casarse

1966 | Komedie

Spanje 1966. Komedie van José María Font en Jorge Feliú. Met o.a. Conchita Velasco, Alfredo Landa, Irán Eory en Laly Soldevila.

De titel EL ARTE DE CASARSE heeft een kleine verandering ondergaan: nu verzetten enkele jongelui zich tegen het huwelijk. Conchita Velasco verschijnt in deze film, ook in tegenstelling tot de vorige, als brunette.

3 noches violentas

1966 | Actiefilm

Spanje/Italië 1966. Actiefilm van Nick Nostro. Met o.a. Brett Halsey, Margaret Lee, Irán Eory en Julio Peña.

Een journalist gaat zich wreken op de moordenaar van zijn verloofde. Een ordinaire aktie- en avonturenproduktie die wordt opgefleurd door de sensualiteit van de explosieve Lee.

Nobleza baturra

1965 | Komedie

Spanje 1965. Komedie van Juan de Orduña. Met o.a. Vicente Parra, Irán Eory, José Moreno en Roberto Rey.

De derde en laatste versie van NOBLEZA BATURRA, geregisseerd door De Orduña, die in een vroegere versie acteur was. Het verhaal, dat overigens toch al nooit interessant was, is in deze versie totaal onsamenhangend geworden.

Los Ases buscan la paz

1954 | Biografie, Sportfilm

Spanje 1954. Biografie van Arturo Ruiz Castillo. Met o.a. Kubala, Irán Eory, Gerard Tichy en Antonio Ozores.

De film verhaalt de rampspoed van de Hongaarse voetballer Kubala (door hem zelf gespeeld), die voortdurend wordt geïntimideerd door de communisten om te spioneren als hij moet spelen. Een belachelijke en bijna surrealistische combinatie van biografie, spionage, voetbal en koude oorlog.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Irán Eory op televisie komt.

Reageer