Peter Landers

Acteur

Peter Landers is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Messalina II

1981 | Erotiek

Italië 1981. Erotiek van Wolfgang Mueller. Met o.a. Femi Benussi, Vittorio Capriolo, Domenica Niehoff, Linda Sini en Eva Zemery.

In dit werkje wordt nog eens flink uit de doeken gedaan, wat de naakte historische waarheid is over het antieke Rome: keizerin Poppea was een temeier en keizer Nero een voyeur. Wie het nog niet wist of het niet geloven wil, kan het nu gaan zien en meemaken aan de hand van de escapades van nietsnuttende flierefluiters, die mogen deelnemen aan een klassieke orgie. Alfonso Brescia (spaghetti-westerns e.d.) filmde dit werkje als Wolfgang Mueller. Het scenario zou geschreven zijn door Mario Amendola en Vittorio Vighi, maar bij dit soort films weet je het nooit zeker. Ook bekend als POPPEA - LA PUTANA DI ROMA.

Sentivano...uno strano, eccitante, pericoloso puzzi di dollari

1973 | Western

Italië 1973. Western van Italo Alfaro. Met o.a. Robert Malcolm, Piero Vida, Rosalba Neri, Salvatore Puntillo en Peter Landers.

In deze matte spaghetti-western is de mens weer eens de gier. Het gaat om zowel een miljoen dollar (de lonen voor de mensen die aan de spoorweg werken en waar de bankier zo zijn plannetjes mee heeft) als om een beloning op het hoofd van een outlaw die zich in de kerk heeft verscholen voor een Mexicaanse bandiet die de centjes graag wil incasseren. Een premiejager, die door de spoorwegen in dienst is genomen, gooit de plannen van iedereen overhoop.

I Racconti di Viterbury

1973 | Erotiek

Italië 1973. Erotiek van Edoardo Re. Met o.a. Rosalba Neri, Orchidea De Santis, Peter Landers en Toni Ucci.

Een film waarin de verhalen van Boccaccio worden geïmiteerd, maar op een jammerlijke wijze. En dat geldt voor regie, spel en script. Het centrale gegeven is listigheid. Er is een leuk verhaal bij, over schoonmoeders die de minnaressen van hun schoonzoons straffen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter Landers op televisie komt.

Reageer