Andy J. Forest

Acteur

Andy J. Forest is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Appuntamento in nero

1990 | Erotiek, Misdaad, Thriller

Italië 1990. Erotiek van Antonio Bonifacio. Met o.a. Mary Lindstrom, Mirella Banti, Andy J. Forest, Franco Citti en Daniele Stroppa.

Het regiedebuut van Bonifacio heeft een wrede, ingewikkelde film opgeleverd over een diplomaat die met een mooie mannequin is getrouwd. Zij heeft haar baan opgegeven om bij hem te kunnen zijn, maar hij maakt met zijn vriendin Eva plannen haar te vermoorden. Eva en zijn vrouw blijken vrienden te zijn, en ze vermoordem hém. De diplomatenvrouw heeft echter een broer die haar komt vermoorden om de erfenis om er met Eva vandoor te gaan. Op het eind wordt het nog ingewikkelder. Lindstrom is een geweldig stuk en dat verheft deze erotische thriller nog een beetje.

Capriccio

1987 | Erotiek

Italië 1987. Erotiek van Tinto Brass. Met o.a. Nicola Warren, Francesca Dellera, Andy J. Forest, Luigi Laezza en Vittorio Caprioli.

Eind jaren veertig keert een jong Amerikaans echtpaar terug naar Rome en Capri, waar ze de laatste oorlogsjaren hebben doorgebracht. Ze laten er geen gras over groeien en zoeken oude vlammen op: een hoer die nog steeds een zwak voor hém heeft, en een pooier met wie zij zo graag een nummertje wil maken dat ze er helemaal voor naar Capri reist. De werkelijkheid is altijd minder mooi dan je je herinnert en de gehuwden keren in elkaars armen terug. Goed geproduceerd, en een hoop naakt. Engelse titel: LETTERS FROM CAPRI.

Meglio baciare un cobra

1986 | Actiefilm, Avonturenfilm

Italië 1986. Actiefilm van Massimo Pirri. Met o.a. Andy J. Forest, Danilo Mattei en Milly D'Abraccio.

Deze actie-avonturenfilm is een onbeschaamde imitatie van INDIANA JONES met dit verschil dat het zeer low-budget is met oppervlakkig spel en een zwak script. Er zit echter een hoop actie in. De film speelt zich af in 1936 in de Sahara waar een cynische Amerikaanse avonturier en rover van oude graven op zoek is naar een kostbare schat die aan Cleopatra behoorde. Deze moeilijke opdracht werd hem opgedragen door de geslepen directeur van de gevangenis waar de Amerikaan ten onrechte gevangen zat.

Bridge To Hell

1986 | Oorlogsfilm, Actiefilm

Italië 1986. Oorlogsfilm van Umberto Lenzi. Met o.a. Andy J. Forest, Francesca Ferre, Carlo Mucari, Paki Valente en Sdenko Jelcic.

Een Amerikaanse, Italiaanse (...) en een Oostenrijkse (!) krijgsgevangene ontsnappen uit een kamp in het door de Duitsers bezette (voormalige) Joegoslavië tijdens WO II. Een pittige novice is hun gids en ze moeten de zwaar bewaakte brug uit de titel naar de vrijheid oversteken. Alsof dat nog niet genoeg is: ze gaan ook nog eventjes een goudschat halen om snel rijk te worden. Ongeloofwaardige spaghetti-oorlogsactie van veelfilmer Lenzi, die ook het scenario neerpende. Luigi Ciccarese was cameraman van dienst.

Miranda

1985 | Erotiek

Italië 1985. Erotiek van Tinto Brass. Met o.a. Serena Grandi, Andrea Occhipinti, Franco Interlenghi, Andy J. Forest en Franco Branciaroli.

Een voortreffelijk gemaakte erotische film over een weduwe, die in de periode ná WO II een herberg bezit in Noord- Italië, en over haar seksuele activiteiten met de mannelijke inwoners van het provinciestadje, onder wie een Amerikaan. Goed camerawerk en de verleidelijke, getalenteerde Serena Grandi dragen ertoe bij dat de film verheven wordt van het niveau van 'zomaar' een semi-hardporno film naar een klasse apart.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Andy J. Forest op televisie komt.

Reageer