Nunzio Gallo is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

L' Ombra nera del Vesuvio

1987 | Misdaad

Italië 1987. Misdaad van Steno. Met o.a. Carlo Giuffrè, Massimo Ranieri, Marcel Bozzuffi, Claudio Amendola en Clelia Rondinella.

In deze film over vrienden en aartsvijanden hebben Napolitaanse misdaadbendes de stad in hun gewelddadige greep. Camorra tegen Camorra, leider tegen leider, oog om oog. Twee misdaadfamilies strijden om de macht over Napels, Don Carità en zijn drie zonen tegen Don Bonanno en de gebroeders Sposito. Aan het eind is er slechts geweld en dood voor allen. Een goed script van Steno en Lucio De Caro.

Il Motorino

1984 | Muziek, Drama

Italië 1984. Muziek van Nini Grassia. Met o.a. Eleonora Vallone, Mario da Vinci, Sal da Vinci, Lino Crispi en Nunzio Gallo.

De rolprent gaat over een jongetje uit Napels, dat bij zijn vader woont, nadat zijn ouders uit elkaar zijn gegaan. Zijn moeder, die huis en haard verlaten heeft, mist haar zoon en probeert hem te benaderen tijdens een bezoek aan de stad. Het loopt natuurlijk goed af in deze voorspelbare, sentimentele film, die bol staat van Napolitaanse liederen. De rolbezetting is niets bijzonders.

I contrabbandieri di Santa Lucia

1979 | Misdaad

Italië 1979. Misdaad van Alfonso Brescia. Met o.a. Mario Merola, Antonio Sabato, Edmund Purdom, Nunzio Gallo en Gianni Garko.

Gewelddadige film over grote mafia-families in New York die samenwerken bij het opzetten van een heroïnelijn vanuit Iran en daarbij Napolitaanse smokkelaars inzetten als drugrunners. Genadeloze slachtpartijen en veel actie houden het tempo erin, maar de film is op een koopje gemaakt.

Las 2 rivales

1958 | Romantiek

Italië/Spanje 1958. Romantiek van Carlos Arévalo. Met o.a. Luciano Taioli, Silvia Morgan, Nunzio Gallo en Carmen de Lirio.

Als een zanger in ruste een muzikale voorstelling organiseert raakt de hoofdrolspeelster, die tevens de dochter van zijn oud-leraar is, op hem verliefd. Een uiterst conventioneel melodrama.

Suor Maria

1956 | Romantiek

Italië 1956. Romantiek van Luigi Capuano. Met o.a. Franca Marzi, Nunzio Gallo, Marc Lawrence en Eva Vanicek.

Een jonge vrouw gaat, na de dood van haar vader, als novice in een klooster, maar ze voelt zich niet écht verschrikkelijk geroepen en daar, buiten de kloostermuren, wacht haar vriendje.