David Horowitz

Acteur, Componist

David Horowitz is acteur en componist.
Er zijn 2 films gevonden.

The Crazy Kill

1986 | Thriller, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1986. Thriller van Dennis Vance. Met o.a. Tandy Cronyn, Denholm Elliott, Anthony Valentine, Claire Nielson en Alan Browning.

Een bekoorlijke Amerikaanse journaliste belandt pardoes in een gijzelingszaak, als zij de vrouw van een plattelandsdokter wil interviewen over haar zeldzame collectie toneel-affiches. De politie weet de gegijzelde dokter en de journaliste te ontzetten, terwijl de doktersvrouw het er niet levend vanaf brengt. Als de politie vertrokken is met de twee misdadigers in de handboeien, ontdekt de jonge vrouw dat ze alleen is met een levensgevaarlijke psychopaat.

Hu-man

1975 | Sciencefiction

Frankrijk 1975. Sciencefiction van Jérôme Laperrousaz. Met o.a. Terence Stamp, Jeanne Moreau, Frederik van Pallandt, Gabriella Rystedt en Agnès Stévenin.

Een beroemd filmacteur heeft sinds de dood van zijn vrouw zijn levenslust verloren. Een collega, tevens ex-geliefde haalt hem namens een experimenteel wetenschappelijk instituut over om proefkonijn te zijn voor de eerste reis-door-de-tijd. Het SF- uitgangspunt is aanleiding voor een psychedelische filmervaring waarvan geluids- en beeldeffecten op de tv weinig effect zullen hebben, op reeks imponerende landschappen na. De fysieke inzet van Stamp is bewonderenswaardig, maar men is zozeer vergeten een rol voor hem te verzinnen dat hij onder zijn eigen naam moet optreden. De film is een verwarde variatie op het thema Orfeus. Schitterende beelden van Jimmy Glasberg op locatie in Mont-Saint- Michel en Ethiopië. Ook bekend onder de titel PLEURS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Horowitz op televisie komt.

Reageer