Ray Patterson is regisseur.
Er zijn 9 films gevonden.

Yogi & The Invasion Of The Space Bears

1988 | Animatie, Sciencefiction

Verenigde Staten 1988. Animatie van Ray Patterson.

Yogi en zijn onafscheidelijke kameraad Boo Boo worden door buitenaardse wezens ontvoerd naar een verre planeet. Hun dubbelgangers zetten op Aarde de boel opstelten en aanvankelijk heeft niemand het door dat het onze helden niet zijn. Alleen hun vriendinnetje Cindy begint te twijfelen. Clichématige lange tekenfilm over de helden van Yellow Stone Park.

Top Cats and The Beverly Hills Cats

1988 | Familiefilm, Fantasy, Animatie

Verenigde Staten 1988. Familiefilm van Ray Patterson.

Top Cat Benny en zijn kameraden doen een goede daad door een oude dakloze vrouw uit de penarie te redden. Hoewel dit niet bij het normale kattekwaad van de kattenbende hoort, legt het hun geen windeieren, want het geredde oude, arme schepsel blijkt een steenrijke miljonaire te zijn die hen ruiterlijk beloont. Deze film is een montage van een paar zaterdagmorgen-uitzendingen op de tv inclusief de sporen van de cornflakes-sponsor; meer een handig samenraapsel dan een hoogtepunt in de tekenfilmgeschiedenis. Kinderen zal dit weinig storen.

The Jetsons Meet the The Flintstones

1988 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1988. Animatie van Ray Patterson.

Een lekker ontspannende Flintstone-film voor jong en oud waarin Fred en Barney kennismaken met de familie Jetson, die in hun tijdmachine naar de toekomst hadden willen reizen, maar in plaats daarvan door een programmeerfoutje in het stenen tijdperk terechtkomen. Je kunt best lachen al is het wel wat voorspelbaar, maar dit is beslist niet hinderlijk.

The Good, the Bad and the Huckleberry Hound

1988 | Familiefilm, Animatie, Western

Verenigde Staten 1988. Familiefilm van Ray Patterson.

Uit de fabriek van Hanna-Barbera honden-sheriff Huckleberry Hound in strijd gewikkeld met de Gebroeders Dalton. Wat ondiep, maar een verhaal dat toch heel behoorlijk in zijn soort is. Prima fondant voor jeugdige kijkers.

Rockin' with Judy Jetson

1988 | Animatie, Familiefilm, Musical

Verenigde Staten 1988. Animatie van Ray Patterson.

Een anderhalf uur durende aflevering uit de muzikale Jetsons-tekenfilmserie: Judy Jetson droomt van een zangcarrière met de hulp van superster Sky Rocker, maar wordt gedwarsboomd door de boze fee Felonia-Funk. Niet beter en niet slechter dan dergelijke samenvoegingen van Saturday Morning Shows. Redelijk onderhoudend voor niet al te kritische kinderen.

Yogi's Great Escape

1987 | Animatie

Verenigde Staten 1987. Animatie van Ray Patterson.

Yogi Bear en zijn kameraad Boo Boo ontwaken uit hun winterslaap en ontdekken, dat de jacht geopend is op de dierlijke bewoners van het Yellow Stone Park om ze te verhuizen naar een dierentuin. Ze besluiten zich niet te laten vangen en ze ontsnappen met met drie berenwelpen. De originele versie heeft o.a. de stemmen van Daws Butler en Don Messick. Ook bekend als YOGI BEAR: YOGI'S GREAT ESCAPE.

GoBots: Battle of the Rock Lords

1986 | Sciencefiction, Animatie

Verenigde Staten 1986. Sciencefiction van Ray Patterson, Jay Patterson en Don Lusk. Met o.a. Michael Nouri, Margot Kidder en Roddy McDowall.

Hanna-Barbera en Tonka Toys brengen een 75 minuten durende reclamespot met als onderwerp de oorlog tussen goede GoBots en slechte Renegades, en de strijd van onschuldige Rotsmensen tegen gemene Rots Lords. De elektronisch vervormde geluidsband maakt het moeilijk de stemmen te herkennen van beroemde acteurs als Margot Kidder, Roddy McDowall, Michael Nouri en Telly Savalas.

Yogi Bear and the Magical Flight of The Spruce Goose

1984 | Animatie

Verenigde Staten 1984. Animatie van Ray Patterson.

Een avondvullende tekenfilm met Yogi Bear en zijn kameraad Boo Boo, die het Yellow Stone Park verlaten om het fameuze houten watervliegtuig van Howard Hughes te gaan bezichten in Californië. Ze raken opgesloten in het vliegtuig, maar ze stijgen ermee op om dieren in nood te gaan redden. Wat lang, maar leuk voor het jonge volkje. De oorspronkelijke versie met stemmen van Daws Butler en Don Messick.

Yogi Bear: Yogi's First Chirstmas

1980 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1980. Animatie van Ray Patterson.

Yogi en zijn onafscheidelijke kameraad Boo-Boo hebben nog nooit Kerstmis gevierd, omdat zij dan hun winterslaap doen. Werkzaamheden in het Yellow Stone-park verstoren hun rust en samen met Huckleberry Hound gaan ze de Kerst vieren. Knip en plakwerk van tv-afleveringen tot de lengte van een tekenfilm voor een kindermatinee, die lusteloos en saai is.