Walter Sachers

Acteur

Walter Sachers is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Gefährliche Freundin

1995 | Drama

Duitsland 1995. Drama van Hermine Huntgeburth. Met o.a. Katharina Thalbach, Corinna Harfouch, Anna Thalbach, Roman Rien en Armin Rohde.

Hanna en haar vriendin Bibi scharrelen tijden een kroegentocht twee vrachtwagenchauffeurs op. Beide mannen gaan later met Bibi naar bed en Hanna vertrekt. Wanneer ze later in de woning terugkomt treft ze daar een bloedbad aan. Een van de mannen is vermoord en Bibi is zo dronken dat zij zich niets meer kan herinneren. Bibi belandt al snel achter de tralies. Hanna opent daarna een cafeetje; zodat zij en Bibi later samen een bestaan kunnen opbouwen. Wanneer Bibi's ex-man opduikt; lopen de zaken echter totaal anders dan gepland.

American Beauty Ltd.

1989 | Documentaire, Drama

Duitsland 1989. Documentaire van Dieter Marcello. Met o.a. Liora Hilb, Walter Sachers, Kenneth V. Cockrel, Nancy Jones en Lowell Boileau.

Docudrama over vier stellen, die op verschillende tijdstippen naar Amerika zijn geëmigreerd. Regisseur Marcello volgt hen in hun zoektocht naar de 'Amerikaanse Droom'. De koppels worden vertolkt door Hilb, die achtereenvolgens o.a. Joan, Rosa en Roslyn speelt, en door Sachers, die respectievelijk Jo, Giuseppe, Joel en Joseph speelt. Centraal staat de stad Detroit, de bakermat van de auto, een metropool die lang tot de verbeelding van de Europeanen heeft gesproken. Marcello mengt archiefbeelden met gedramatiseerde scènes en reconstrueert op sfeervolle manier de Mowtown in de loop van de afgelopen honderd jaar. Mensen komen er aan vol goede moed om het te maken van krantenjongen tot miljonair, maar de meesten blijven zitten met een verschrikkelijke kater omdat ze de goot van de straat niet zo ver achter zich kunnen laten als ze wel gehoopt hadden. Een boeiend stukje sociale geschiedenis, waarvoor het camerawerk van Axel Block eerst bekroond werd met de Bundesfilmpreis 1990 en het jaar daarop met de Beierse filmprijs. Het scenario is van regisseur Marcello met medewerking van Edith Schmidt. Het commentaar wordt gesproken door Marlies Dostal. Eastman color.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Walter Sachers op televisie komt.

Reageer