Conchita Núñez is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Lío en al laboratorio

1967 | Familiefilm, Avonturenfilm

Spanje 1967. Familiefilm van Ramón Torrado. Met o.a. Conchita Núñez, Luis Gasper en José Orjas.

Een groep kinderen raakt bevriend met een excentrieke wetenschapper. Een zeer zwakke film die door dezelfde technisch- artistieke ploeg van AVENTURA EN EL PALACIO VIEJO is opgenomen.

Las Cicatrices

1967 | Drama

Spanje 1967. Drama van Pedro Lazaga. Met o.a. Pedro Benjumea, Conchita Núñez, José Rubio en Alfredo Landa.

De jonge Pedrín wil stierenvechter worden ondanks de tegenstand van zijn vader. Een middelmatig melodrama dat zich in het stierenvechterswereldje afspeelt met de destijds beroemde 'torero' Pedro Benjumea in de hoofdrol.

Educando a una idiota

1967 | Komedie

Spanje 1967. Komedie van Ramón Torrado. Met o.a. Conchita Núñez, José Bódalo, Manolo Gómez Bur en José Truchado.

Een folk-zangeres moet zich aan een proces van heropvoeding en verfijning onderwerpen voordat ze met een opname begint. Hoewel hij duidelijk niet boven de middelmaat uitstijgt, is het toch een sympathieke en soms ook geestige film.

Jugando a morir

1966 | Biografie

Spanje 1966. Biografie van José Gan. Met o.a. Blas Romero, Ismael Merlo, Alicia Hermida en Conchita Núñez.

Het leven van de stierenvechter 'El platanito', die zelf de hoofdrol vertolkt. Een gedateerde film, zonder enige verdienste.

El Ocaso de un pistolero

1965 | Western

Italië/Spanje 1965. Western van Rafael Romero Marchent. Met o.a. Craig Hill, Gloria Milland, Conchita Núñez, Carlos Romero Marchent en Hugo Blanco.

Een bandiet wordt voortdurend achtervolgd door de plaatselijke sheriff. Een armzalige imitatie van een western uit de B-categorie.

Valiente

1964 | Drama

Spanje 1964. Drama van Luis Marquina. Met o.a. Jaime Ostos, Mercedes Alonso, Conchita Núñez en Félix Dafauce.

De sleutelmomenten uit het leven van een stierenvechter worden in herinnering geroepen door verscheidene personen die met hem te maken hadden. Een CITIZEN KANE van Spaanse makelij, die zich alleen van de middelmaat onderscheidt door de magische aanwezigheid van Alonso.

Proceso de conciencia

1964 | Drama

Spanje/Argentinië 1964. Drama van Agustín Navarro. Met o.a. Antonio Vilar, Olga Zubarry, Conchita Núñez en Carmen de la Maza.

Terwijl een rechter een proces over een moordzaak voorzit, raakt hij verliefd op de nicht van zijn vrouw. Een zwakke film, hoewel het script interessante elementen bevat.