William D. Russell is regisseur en acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Return to Sender

1963 | Actiefilm

Verenigd Koninkrijk 1963. Actiefilm van Gordon Hales. Met o.a. Nigel Davenport, Yvonne Romain, Geoffrey Keen, William Russell en John Horsley.

Deze standaardactie betreft wraak, gebaseerd op een Edgar Wallace-verhaal over het plan van een industrieel om het leven en de carrière van een Officier van Justitie te ontwrichten.

Best of the Badmen

1951 | Western, Drama

Verenigde Staten 1951. Western van William D. Russell. Met o.a. Robert Ryan, Claire Trevor, Robert Preston, Jack Buetel en Walter Brennan.

Na de Amerikaanse burgeroorlog zoekt een officier bescherming bij een bende, waar de legendarische James and Younger broers toe behoren.

The Green Promise

1949 | Drama

Verenigde Staten 1949. Drama van William D. Russell. Met o.a. Marguerite Chapman, Walter Brennan, Robert Paige en Natalie Wood.

Een boeiend verhaal zonder al te veel opsmuk over een boerengezin met vier kinderen dat probeert een bestaan op te bouwen en te leven van wat het land oplevert. Een eerlijk portret over volharding en beproevingen. Goed spel van Brennan; Wood in een klein rolletje.

Bride for Sale

1949 | Komedie

Verenigde Staten 1949. Komedie van William D. Russell. Met o.a. Claudette Colbert, Robert Young, George Brent en Max Baer.

Ervaren sterrentrio doet zijn best, ondanks dun verhaal van vrouwelijke belastingconsulente (Colbert) die rijke echtgenoot zoekt.

The Sainted Sisters

1948 | Drama

Verenigde Staten 1948. Drama van William Russell en William D. Russell. Met o.a. Veronica Lake, Joan Caulfield, Barry Fitzgerald, William Demarest en George Reeves.

Fitzgeralds mooipraterij is wat overdreven in deze vertelling van twee slechte meisjes die onder zijn hoede weer op het rechte pad komen.

Ladies' Man

1947 | Komedie

Verenigde Staten 1947. Komedie van William D. Russell. Met o.a. Eddie Bracken, Cass Daley, Virginia Welles en Spike Jones and His City Slickers.

Een prententieuze komedie over een boerenkinkel die een fortuin erft en naar New York komt om de bloemetjes buiten te zetten.

Dear Ruth

1947 | Komedie

Verenigde Staten 1947. Komedie van William D. Russell. Met o.a. Joan Caulfield, William Holden, Mona Freeman, Edward Arnold en Billy De Wolfe.

Pittige, naïeve komedie met het spel der vergissingen waarin een jong meisje zich voordoet als haar oudere zus om indruk te maken op de soldaat met wie ze correspondeert.

Our Hearts Were Growing Up

1946 | Drama, Biografie

Verenigde Staten 1946. Drama van William D. Russell. Met o.a. Gail Russell, Diana Lynn, Brian Donlevy, James Brown en Bill Edwards.

een slecht vervolg op OUR HEARTS WERE YOUNG AND GAY; over meisjes-op-zichzelf aan de Princeton-universiteit.