Yoichi Takabayashi

Regisseur

Yoichi Takabayashi is regisseur.
Er zijn 2 films gevonden.

Sekka Tomurai Zashi

1982 | Drama, Erotiek, Experimenteel

Japan 1982. Drama van Yoichi Takabayashi en Yoichi Takabayashi. Met o.a. Tomisaburo Wakayama, Masayo Utsunomiya, Yohsuke Takita, Masaki Kyomoto en Harue Kyo.

Een excentrieke tatoeƫerder gebruikt onorthodoxe methoden om zijn kunstwerken op het lichaam van een jonge vrouw aan te brengen. De tatoeage wordt aangebracht, terwijl zij met de jonge leerling van de meester-tatoeƫerder de liefde bedrijft om zo het immense aantal prikken op haar rug te verzachten. Zij moet terugkomen voor diverse sessies. De jonge vrouw moet de tatoeage laten aanbrengen op verzoek van haar oudere minnaar die ooit een oudere minnares had met hetzelfde prachtige schilderij op haar rug. 'Onderhuids' drama in schitterende kleurenbeelden van Hideo Fujii. Scenario van Chiho Katsura naar de novelle van Baku Akae.

Ukiyu

1979 | Drama, Erotiek

Japan 1979. Drama van Yoichi Takabayashi. Met o.a. Akiko Kana, Seiya Nakano, Noboru Nakaya, Shino Ikenami en Kyoko Togawa.

Een picturaal mooi, maar intens vervelend erotisch melodrama gebaseerd op een seksschandaal in Tokio rond 1867 toen een lijst van minnaars werd gepubliceerd door ene Oden, bijgenaamd de verliefde. De pogingen van Takabayashi om deze decadente periode in beeld te brengen blijven beperkt tot stilistische hoogstandjes en zijn verder ontdaan van alle emotie, wat het voor de kijker erg moeilijk maakt meer dan een beleefde interesse op te brengen voor de bedperikelen van Oden. Ook bekend als THE WOMAN.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Yoichi Takabayashi op televisie komt.

Reageer