Niní Marshall is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Gallega en La Habana

1955 | Komedie

Mexico 1955. Komedie van René Cardona. Met o.a. Niní Marshall, Antonio Aguilar, Ana Bertha Lepe en Juan José Martínez Casado.

Een meisje uit Galicië emigreert naar Havanna, waar zij roem en liefde vindt. Komedie opgedragen aan het destijds machtige Centro Gallego in Havanna. Armetierig.

Dios los cría

1953 | Komedie

Mexico 1953. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Tin Tan, Niní Marshall, Marcelo en Tun Tun.

Twee schoenpoetsers vinden onderdak in een leegstaand huis. Als de vrouw des huizes komt, denkt zij dat zij het dienstpersoneel zijn en laat hen blijven. Een middelmatige film over uitgelopen paden.

Amor de locura

1952 |

Mexico 1952. Rafael Baledón. Met o.a. Niní Marshall, Oscar Pulido, Tony Aguilar en Tongolele.

Een rijke vrouw sterft van jaloezie als zij er achter komt dat haar man met haar getrouwd is om het geld en er een minnares op na houdt. Hij wil haar vermoorden om haar fortuin te erven. Eerste film van de acteur Rafael Baledón, die er niet meer van weet te maken dan een smakeloze en stijve parodie op LOCURA DE AMOR van Juan de Orduña uit 1948.

Mi campeón

1951 | Komedie

Mexico 1951. Komedie van Chano Urueta. Met o.a. Niní Marshall, Joaquín Pardavé, Fernando Fernández en Rosa Arenas.

Een arm jong meisje ontdekt dat haar moeder een vrouw van standing is. Een onhandig melodrama, gesitueerd in de wereld van de bokssport.

La Alegre casada

1951 | Komedie

Mexico 1951. Komedie van Miguel Zacarías. Met o.a. Niní Marshall, Domingo Soler, Oscar Pulido en Consuelo Guerrero de Luna.

Een rijk geworden bakkersvrouw besluit om de aandacht van haar overspelige man op zich te vestigen; zij heeft niet de minste moeite om er haar hele kapitaal tegenaan te gooien. De vrouwelijke personages van deze film zijn zo karikaturaal, dat dát uiteindelijk het meest vermakelijke van de hele film is.