Jason 'Wee Man' Acuña

1973 Acteur

Jason 'Wee Man' Acuña (1973) is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Jackass 3D

2010 | Komedie, Documentaire, Actiefilm

Verenigde Staten/Roemenië 2010. Komedie van Jeff Tremaine. Met o.a. Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius en Ryan Dunn.

Alweer het derde filmvervolg van MTV-serie Jackass, waarin een groep vrienden de meest bizarre, vernederende en ranzige stunts met elkaar uithaalt. Als nieuwigheid werden alle plotloze capriolen ditmaal in 3D opgenomen, maar veel voegt het niet toe. Genoeg amusante kwajongensstreken zijn er gelukkig wel, waaronder: balspelletjes met een wespennest en tanden-trekken met een Lamborghini. Maar de heren worden wel duidelijk een dagje ouder, en verrassen doen ze nog maar zelden. In 2013 verscheen opvolger Jackass Presents: Bad Grandpa, met Knoxville als stuntelende oude man.

Jackass: The Movie

2002 | Komedie

Verenigde Staten 2002. Komedie van Jeff Tremaine. Met o.a. Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius en Ryan Dunn.

Jongemannen die met een karbonade aan hun blote lijf krokodillen plagen, vuurpijlen lanceren vanuit hun anus, aan een urine-waterijsje sabbelen en tussendoor letterlijk en hardhandig op hun bek gaan. Welkom in het Jackass universum! Jackass: The Movie is het logische, uitgerekte filmvervolg van het MTV-programma Jackass, waarin Johnny Knoxville en kornuiten zich als altijd goedgemutst aan zelfmartelingen wijden. Pure sensatiezoekerij? Of zegt deze zucht naar fysieke extremen iets over een weldoorvoede generatie die wordt klaargestoomd om een leven lang achter een computerscherm door te brengen? 'Probeer niets uit deze film thuis na te doen,' waarschuwt de aftiteling. Een prikkelender aanmoediging hebben nieuwgierige pubers waarschijnlijk niet nodig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jason 'Wee Man' Acuña op televisie komt.

Reageer