Philip Brown

Acteur

Philip Brown is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Wild Zone

1989 | Actiefilm, Avonturenfilm

Zuid-Afrika 1989. Actiefilm van Percival Rubens. Met o.a. Philip Brown, Edward Albert, Carla Herd, Rex Garner en Danny Keogh.

Brown in de rol van een milieudeskundige, die vroeger bij de commando's was. Zijn vader, die een hoge ambtenaar bij de Zuid- Afrikaanse regering is, wordt gekidnapt en Brown gaat hem bevrijden. Een diamantensmokkel blijkt de grondslag van de ontvoering te zijn. Herd als Nicole is het liefje van de misdadige Albert, de aanvoerder van het gespuis. Uiteraard valt Brown voor Herd. Echt, helemaal niets nieuws onder de zon. Beneden de middelmaat is troef; in alle opzichten. Scenario van regisseur Rubens en camerawerk van Rod Steward.

Red Dune

1989 | Drama, Actiefilm, Avonturenfilm

Zuid-Afrika 1989. Drama van Heinrich Dahms. Met o.a. Nancy Mulford, Todd Jensen en Philip Brown.

Driehoeksgeval met centraal een jongeman die in de Kalahari- woestijn wil gaan duinsurfen, er autopech heeft en door een jong echtpaar wordt opgevangen, waarna de vrouw (Mulford) het voorwerp wordt van een gewelddadige strijd tussen twee macho's. Veel heeft dit al te doorzichtige driehoekje niet te bieden. Ook bekend als DUNE SURFER.

Stranger at Jefferson High

1981 | Drama

Verenigde Staten 1981. Drama van Lyman Dayton. Met o.a. Stewart Peterson, Philip Brown, Dana Kimmell, Jeff Chamberlain en Lachelle Price.

Een vaderloze tiener wordt kostwinner; hij verhuist met zijn familie van hun boerderij in Wyoming naar Los Angeles en komt daar terecht in de wereld van 'drag-racers', tienerstreken en kalverliefde. De schrijver, gelegenheidsregisseur Keith Merrill, had er oorspronkelijk een film met de titel RIVALS van willen maken.

Special Olympics

1978 | Drama, Thriller, Sportfilm

Verenigde Staten 1978. Drama van Lee Philips. Met o.a. Charles Durning, Philip Brown, George Parry, Irene Tedrow en Mare Winningham.

Een hartverwarmend verhaal van John Sacret Young over een weduwnaar die zijn gezin met drie tieners, van wie één geestelijk gehandicapt, bij elkaar probeert te houden en zijn zelfontplooiing vindt door de sport. Ook bekend als A SPECIAL KIND OF LOVE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Philip Brown op televisie komt.

Reageer