Christopher Ray

1977 Regisseur, Acteur

Christopher Ray (1977) is regisseur en acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Asteroid vs. Earth

2014 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 2014. Sciencefiction van Christopher Ray. Met o.a. Tia Carrere, Jason Brooks en Robert Davi.

Als grote meteoren het leven op aarde dreigen te verwoesten, lijkt het enige alternatief een riskant plan om de planeet te verplaatsen.

Shark Week

2012 | Thriller

Verenigde Staten 2012. Thriller van Christopher Ray. Met o.a. Yancy Butler, Patrick Bergin en Joshua Michael Allen.

Een rijke man is na de dood van zijn zoon doorgedraaid en gijzelt de verantwoordelijken op een eiland vol dodelijke haaien. Wie kan er ontsnappen?

Almighty Thor

2011 | Actiefilm, Avonturenfilm, Fantasy

Verenigde Staten 2011. Actiefilm van Christopher Ray. Met o.a. Cody Deal, Richard Grieco, Kevin Nash, Patricia Velasquez en Jess Allen.

De jonge held Thor moet de Aarde beschermen als Loki het Walhalla vernietigt en de Onoverwinnelijke Hamer steelt.

Mega Shark vs Crocosaurus

2010 | Horror, Actiefilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 2010. Horror van Christopher Ray. Met o.a. Jaleel White, Gary Stretch en Sarah Lieving.

Nadat de grote prehistorische haai het gevecht heeft overleefd in Mega Shark vs Giant Octopus (2009), krijgt de wereld opnieuw te maken met een grote bedreiging: de Crocosaurus.

Illicit Dreams II

1996 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1996. Thriller van Fred Olen Ray. Met o.a. Tim Abell, Tane McClure, Teresa Langley, Jennifer Leigh Burton en Robert Baldwin.

Het leven van Jeff wordt ernstig door de war geschopt wanneer hij wordt geterroriseerd door zijn ex-vriendin

Star Hunter

1995 | Sciencefiction, Horror, Familiefilm

Verenigde Staten 1995. Sciencefiction van Cole S. McKay en Sam Newfield. Met o.a. Roddy McDowall, Stella Stevens, Rebecca Budig, Kenn Scott en Zack Ward.

Een stel tieners van een high school, het footballteam en hun cheerleaders, worden gevangen genomen door aliens als ze met de bus terugkeren van een wedstrijd die ze verloren hebben. In een verlaten pakhuis worden ze gedwongen mee te doen aan een elektronisch spel dat op een soort Atari-videospel lijkt, waaruit ontsnappen en overleven niet mogelijk lijkt. Er vallen slachtoffers, maar de kids zijn uiteindelijk zo gek nog niet. Het scenario van M.B. Dick, Mark Litton en R.J. Robertson is heel erg pover en alles doet verschrikkelijk verouderd en bedompt aan. Het plot zou regelrecht uit een B-film van Roger Corman uit de jaren 1950 afkomstig kunnen zijn, maar dat is nog veel te veel eer. Let op Schumacher als een enigszins, overjarige maar heerlijk weelderige cheerleader en de 60-jarige veterane Stevens, een mooi stuk uit de beginjaren 1960, die na 1980 geen belangrijke rollen meer had. Het camerawerk is van Gary Graver en Mark Melville. Zo verschrikkelijk slecht dat de film bij bepaalde genrefans een absolute cultstatus geniet.

Biohazard

1984 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1984. Sciencefiction van Fred Olen Ray. Met o.a. William Fair, Angelique Pettyjohn, Frank McDonald, Arthur Payton en Mike Bonavia.

Een goedkope imitatie van ALIEN over geheime experimenten van de Amerikaanse regering die een gewelddadig monster voortbrengen. Na een wat hobbelig begin daalt het plot af naar het niveau waarop de regisseur rockabilly muziek speelt terwijl hij de spelers opnames vertoont waarin ze fouten maken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christopher Ray op televisie komt.

Reageer