Kitty de Hoyos is acteur.
Er zijn 22 films gevonden.

Matar no es fácil

1966 | Drama

Mexico 1966. Drama van Sergio Véjar. Met o.a. Arturo de Cordova, Kitty de Hoyos, Joaquin Cordero en Blanca Sánchez.

Een pianist en een meisje uit de hogere klasse worden verliefd op elkaar, maar de eigenaar van het theater waar de pianist werkt, probeert het stel te chanteren. Zoals de titel luidt: doden is niet makkelijk, maar een film maken zoals deze slaat alles.

Los angeles de Puebla

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van Francisco del Villar. Met o.a. Julio Alemán, Kitty de Hoyos, María Duval en María Elena Marqués.

Een vrouwelijke engel moet drie goede daden verrichten als ze vleugels wil krijgen. Daarvoor gaat ze naar de stad Puebla. Een houterige komedie.

La mujer de a seis litros

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van Rogelio A. González. Met o.a. Kitty de Hoyos, Héctor Suáres, Chucho Salinas en Roberto Cañedo.

Een komische film die bestaat uit de episoden La mujer de a seis litros, Abismo en Sinesio Santo respectievelijk naar verhalen van Guy de Maupassant, Leonid Andrejev en Ricardo Garibay. De film werd de grond in geboord door de kritiek, maar was succesvol bij het publiek.

Domingo salvaje

1966 | Drama

Mexico 1966. Drama van Francisco del Villar. Met o.a. Kitty de Hoyos, David Reynoso, Carlos East en Evangelina Elizondo.

Ongewild komt een zeer religieuze man regelmatig een vrouw van lichte zeden tegen. Het leidt tot een dramatische situatie. Gebaseerd op de roman Savage Holiday van Richard Wright. De bewerking van het boek is middelmatig, de regie van de acteurs is slecht en de poging om maatschappijkritiek te leveren is mislukt.

Los jinetes de la bruja

1965 | Avonturenfilm

Mexico 1965. Avonturenfilm van Vicente Oroná. Met o.a. Kitty de Hoyos, Fernando Almada, Dagoberto Rodríguez en Enrique Alvarez Félix.

De inwoners van een dorp worden opgestookt tegen een vrouw die 'de heks Salomé' genoemd wordt. Ondertussen worden er veediefstallen gepleegd. Een degelijke film met goede acteerprestaties.

Juventud sin ley

1965 | Drama

Mexico 1965. Drama van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Marga López, Arturo de Córdova, Kitty de Hoyos en José Elías Moreno.

Het tragische verhaal van twee jongeren, leiders van twee rivaliserende bendes. Een afschuwelijke, hypocriete film.

La loba

1964 | Horror

Mexico 1964. Horror van Rafael Baledón. Met o.a. Kitty de Hoyos, Joaquín Cordero, José Elías Moreno en Columbia Domínguez.

Een dorp wordt geterroriseerd door een vrouwelijke weerwolf. Een geleerde gaat naar het dorp om het monster te bestrijden, maar hij raakt gewond. Het verhaal speelt zich af in de traditionele plattelandssfeer, onbestemd en somber. Wat opvalt is de slechte make-up van de lachwekkende monsters.

La fiebre del deseo

1964 | Drama

Mexico/Puerto Rico 1964. Drama van Jorge Mistral. Met o.a. Jorge Mistral, Kitty de Hoyos en Marta Romero.

Een rijk meisje geniet ervan een van haar bedienden te vernederen. Niettemin wordt ze verliefd op hem. Het regiedebuut van de Spaanse acteur Mistral. Hij maakte er niet zoveel van, de film is nogal onsamenhangend.

El pecador

1964 | Drama

Mexico 1964. Drama van Rafael Baledón. Met o.a. Arturo de Córdova, Marga López, Kitty de Hoyos en Pina Pellicer.

Een hoogleraar in de rechtswetenschappen wordt verliefd op een cabaretzangeres die de geliefde is van een drugshandelaar. Hij raakt betrokken bij een aantal verwikkelingen. Ondanks de sterbezetting een belachelijk melodrama.

El padre Diablo

1964 | Komedie

Mexico 1964. Komedie van Julián Soler. Met o.a. Antonio Aguilar, Kitty de Hoyos, Manuel Capetillo en Eric del Castillo.

Een welbespraakte en nogal aanstellerige pastoor pakt met zijn woorden de arme boeren in. De film bestaat uit twee delen van elk 45 minuten: Los hermanos Diablo en El parrandero. Vagelijk geïnspireerd op ELMER GANTRY.

Aventura al centro de la tierra

1964 | Fantasy

Mexico 1964. Fantasy van Alfredo B. Crevenna. Met o.a. Kitty de Hoyos, Javier Solís, Columba Domínguez en José Elías Moreno.

Een groep mannen en twee vrouwen proberen het midden van de aarde te bereiken via een door monsters bewoonde grot. Ondanks de titel heeft het verhaal weinig te maken met het boek Reis naar het middelpunt van de aarde van Jules Verne. Belachelijk en bovendien slecht gemaakt.

Un hombre en la trampa

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Ignacio López Tarso, Kitty de Hoyos, Evangelina Elizondo en David Reynoso.

Terwijl hij probeert zo vroeg mogelijk bij zijn vrouw in het ziekenhuis te komen, rijdt een man een jonge vrouw met een baby aan, die op de vlucht is voor de politie. Een film met Hitchcock- pretenties; de regisseur heeft veel lichteffecten gebruikt om het plot te dramatiseren.

El bracero del año

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Eulalio 'Piporro' González, Ofelia Montesco, Kitty de Hoyos en David Reynoso.

Na de Rio Bravo te zijn overgezwommen en na talloze avonturen bereikt een Mexicaan de VS, waar hij werk vindt als dagloner. 'Piporro' beeldt in deze komedie de meest extreme fantasieën uit, die het tegengestelde zijn van de harde realiteit van de Mexicaanse dagloner in de VS.

Los fenómenos de futbol

1962 | Komedie, Sportfilm

Mexico 1962. Komedie van Manuel Muñoz. Met o.a. Clavillazo, Sara García, Kitty de Hoyos en Dacia González.

Als ze en voetbalwedstrijd gaan bespreken, raken de leden van de club Guadalaraja in moeilijkheden. Natuurlijk spelen in deze vervelende film de voetballers van de genoemde club mee. Vervolg op LAS CHIVAS RALLADAS.

Las Memorias de mi general

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Mauricio de la Serna. Met o.a. Fernando Soler, Kitty de Hoyos, Antonio Maciel en José Alonso Cano.

De kleinkinderen van een overleden generaal eisen een rectificatie in een boek waarin de lafheid van hun grootvader gelaakt wordt. Zeer zwak.

La Chamaca

1960 | Drama

Mexico 1960. Drama van Miguel Morayta. Met o.a. Adalberto 'Resortes' Martínez, Kitty de Hoyos, Jorge Mistral en Anita Blanch.

Na aangereden te zijn door een auto, wordt een jonge zwerfster door een arts in huis genomen. Hij begint haar op te leiden met de bedoeling een dame van haar te maken. Het Pygmalion-verhaal, maar dan op z'n Mexicaans, wat nogal matig uitviel, ondanks de goede bedoelingen en acteerprestatie van 'Resortes'.

Cada quién su vida

1959 | Drama

Mexico 1959. Drama van Julio Bracho. Met o.a. Ana Luisa Peluffo, Kitty de Hoyos, Carlos Navarro en Emma Fink.

Het trieste leven van een prostituée die de scepter zwaait in een revue, en die een van haar meisjes op het rechte pad probeert te brengen. Goede dialogen, dat is alles.

Matrimonios juveniles

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van José Díaz Morales. Met o.a. Kitty de Hoyos, Luz María Aguilar, Olivia Michel en Aída Araceli.

Een eigentijdse versie van UN CHAPEAU DE PAILLE D'ITALIE uit 1927 van René Clair. Gruwelijk slecht.

El Derecho a la vida

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Mauricio de la Serna. Met o.a. Yolanda Varela, Kitty de Hoyos, Rosa Arenas en Manuel Fábregas.

De verschillende wijzen van reageren van een aantal vrouwen uit verschillende sociale klassen als zij ontdekken dat zij in verwachting zijn. Onvervalst reactionaire film, compleet met moraal: alle kinderen moeten geboren worden, koste wat het kost, of hun moeders ze nu kunnen onderhouden of niet.

S.A Asesinos

1956 | Komedie

Mexico 1956. Komedie van Adolfo Hernández Bustamante. Met o.a. Adalberto Martínez 'Resortes', Kitty de Hoyos, Wolf Ruvinskis en Luis Aldás.

Een werkloos man wordt ontvoerd door een misdaadorganisatie die geleid wordt door een sinistere geleerde die hem een hersenspoeling geeft en hem in een gevaarlijke gangster verandert. Komedie in de trant van Harold Lloyd, zonder aan diens niveau te komen natuurlijk.

El Campeón ciclista

1956 | Komedie

Mexico 1956. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. 'Tin Tan', Sonia Furió, Kitty de Hoyos en 'Marcelo'.

Om de oplage te vergroten organiseert een krant een wielerwedstrijd. Onder de wielrenners bevinden zich drie ontslagen ex-medewerkers. De komiek 'Tin Tan' was al op zijn retour toen hij in dit produkt meespeelde.

Esposas infieles

1955 | Drama

Mexico 1955. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Columba Domínguez, Lilia del Valle, Chula Prieto en Kitty de Hoyos.

Een aantal vrouwen bedriegt om uiteenlopende redenen hun echtgenoten. Aanstellerig, onvakkundig en weerzinwekkend melodrama.