Jesús Guzmán

Acteur

Jesús Guzmán is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Tahiti's girl

1989 | Komedie

Spanje 1989. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Vaitiare, Antonio Ozores, Francisco Bas, Jesús Guzmán en Claudia Gravy.

Een aantrekkelijke archeologe uit Polynesië komt naar Madrid om daar een Huis voor de Cultuur op te zetten dat haar land vertegenwoordigt. Het eeuwig komische afvalprodukt van Mariano Ozores waarin zijn broer de hoofdrol speelt. Deze keer heeft hij echter een groter budget en probeert van de mooie Zuidamerikaanse zangeres Vaitiare een ster te maken.

Cinematógrafo 1900

1979 | Komedie, Documentaire

Spanje 1979. Komedie van Juan Gabriel Tharrats. Met o.a. Jesús Guzmán, Inma de Santis, Ana Mariscal en Luis Gómez Mesa.

Een tournee met de grootste acteurs van de stomme film (met name G. Meliés en S. de Chomón) wordt af en toe door de komische sketches van de acteur Jesús Guzmán onderbroken. Een curieuze en leerzame film, maar geen dijenkletser.

O'cangaceiro

1970 | Avonturenfilm

Italië/Spanje 1970. Avonturenfilm van Giovanni Fago. Met o.a. Tomas Milian, Ugo Pagliai, Eduardo Fajardo, Jesús Guzmán en Leo Anchóriz.

In het Brazili[KA3]e van 1925 wordt een simpele boer aanvoerder van de `Cangaceiros`, die tegen de militaire dictatuur vechten. Inhoudelijk bestaat er nauwelijks enig verband met de gelijknamige klassieker van Barreta (maar wel op esthetisch en spiritueel gebied). Een zeer achtenswaardige film, die vlot en amusant is. Gedenkwaardige muziek van Ritz Ortolani.

Medias y calcetines

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van Antonio Ribas. Met o.a. Elena María Tejeiro, Jesús Guzmán, Julián Navarro en Mari Angeles Lledó.

Een gehuwde textielfabrikant wordt verliefd op een van zijn medewerksters en weet niet hoe hij dat verborgen moet houden. Een bezienswaardige komedie met een sociale achtergrond; het werk van een regisseur die zeer snel in verval is geraakt.

Las Piernas de la serpiente

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van Juan Xiol Marchal. Met o.a. Cassen, Sabine Sun, Jesús Guzmán en Julián Ugarte.

Een amateur-wielrenner weet niet dat zijn baas zijn vrouw wil versieren. De onuitstaanbare komedie van het misverstand.

La historia de Bienvenido

1964 | Familiefilm, Komedie

Spanje 1964. Familiefilm van Augusto Fenollar. Met o.a. Marisol, Boliche, Jesús Guzmán en Valentín Tornos.

Om te voorkomen dat de jongens op school keetschoppen, vertelt een meisje het verhaal van de ezel 'Bienvenido'. Onuitstaanbaar.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jesús Guzmán op televisie komt.

Reageer