Michael Damian

1962 Regisseur, Acteur, Scenarist

Michael Damian (1962) is regisseur, acteur en scenarist.
Er zijn 7 films gevonden.

A Royal Christmas

2014 | Familiefilm, Komedie, Romantiek

Verenigde Staten 2014. Familiefilm van Alex Zamm. Met o.a. Lacey Chabert, Stephen Hagan, Jane Seymour en Simon Dutton.

Mode-ontwerpster Emily (Chabert) uit Philadelphia verheugt zich enorm op de eerste kerstviering met haar vriendje Leo (Hagan). Maar dan vertelt hij haar in een duur restaurant dat hij eigenlijk prins Leopold heet, hij is de troonopvolger van ministaatje Cordinia, ergens in het zuiden van Frankrijk. Dus Emily viert kerst in een fotogeniek Zuid-Europees kasteel en moet daar Leo's hooghartige moeder (Seymour) trotseren. Ambachtelijk gemaakte Hallmark-film, eigenlijk alleen geschikt voor wie zin heeft in zoet en voorspelbaar romantisch kerstvermaak.

Flicka: Country Pride

2012 |

Verenigde Staten 2012. Michael Damian. Met o.a. Clint Black, Lisa Hartman en Kacey Rohl.

Toby heeft nieuw werk in een paardenstal en neemt Flicka ook mee. De dochter van eigenaresse Lindy kan het goed vinden met de wilde Flicka en wil het paard graag temmen. Lindy is het hier uiteraard niet mee eens.

Marley & Me: The Puppy Years

2011 | Komedie

Verenigde Staten 2011. Komedie van Michael Damian. Met o.a. Travis Turner, Donnelly Rhodes en Alex Zahara.

Bodi logeert samen met de ondeugende, pratende puppy Marley deze zomer bij zijn opa, die een strenge ex-marinier is. Ze doen mee aan een puppywedstrijd, waar ze het moeten opnemen tegen de meedogenloze Hans, die vals speelt en zijn eigen pups terroriseert.

Flicka 2

2010 |

Verenigde Staten 2010. Michael Damian. Met o.a. Tammin Sursok, Patrick Warburton en Clint Black.

Het leven van de stadse tiener Carrie staat op zijn kop wanneer ze naar de paardenranch van haar vader in Wyoming verhuist. Daar schept ze een speciale band met Flicka, een wild paard met een sterke wil, net zoals Carrie. Door Flicka wordt Carries band met haar vader sterker en laat ze zelfs de liefde toe in haar leven. Maar wanneer een jaloerse rivaal het leven van Flicka op het spel zet, doet Carrie er alles aan om haar beste vriend te redden.

Moondance Alexander

2007 | Familiefilm

Verenigde Staten 2007. Familiefilm van Michael Damian. Met o.a. Kay Panabaker, Don Johnson en Lori Loughlin.

Tiener Moondance Alexander woont in de buurt van de Rocky Mountains. Op een dag wordt ze omvergelopen door een loslopend paard. De eigenaar wil eigenlijk met niemand iets te maken hebben, maar met Moondance kan hij het goed vinden. Zij mag in de vakantie in de stallen werken en in ruil daarvoor geeft hij haar paardrijles.

Cold Heart of a Killer

1996 | Avonturenfilm, Thriller

Verenigde Staten/Canada 1996. Avonturenfilm van Paul Schneider. Met o.a. Kate Jackson, Corbin Bernsen, Michael Damian, Philip Granger en Kevin Zegers.

VV.

Murder on the Iditarod Trail

1995 | Thriller, Sportfilm, Actiefilm, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1995. Thriller van Paul Schneider. Met o.a. Kate Jackson, Corbin Bernsen, Michael Damian, Philip Granger en Matthew Walker.

Het Iditarod-trail loopt van Anchorage in het Zuiden van Alaska naar Nome in het Noorden. De afstand is 2.000 km. In 1925 werd langs deze weg per hondenslee een serum vervoerd dat een uitbraak van difterie moest bestrijden. Sedert 1973 houdt men een jaarlijkse traditionele race.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Damian op televisie komt.

Reageer