Manuel Manzaneque is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

La Marca del hombre-lobo

1968 | Horror

Spanje 1968. Horror van Enrique L. Equiluz. Met o.a. Paul Naschy, Dyanik Zurakowska, Manuel Manzaneque, Julián Ugarte en Aurora de Alba.

Een man die door een weerwolf gebeten wordt, moet zelf de vervloeking van de weerwolfsziekte dragen. De eerste van de vele films over de weerwolven waarvan Paul Naschy/Jacinto Molina het scenario schreef en tevens de hoofdrol speelde. Ondanks zijn middelmatigheid is het toch een van de meest acceptabele van die films, omdat de stereotiepen en het gebrek aan frisheid van de volgende films nog niet aanwezig zijn.

Posición avanzada

1965 | Oorlogsfilm

Spanje 1965. Oorlogsfilm van Pedro Lazaga. Met o.a. Manuel Zarzo, Antonio Ferrandis, Manuel Manzaneque en Enrique Avila.

Tijdens de Spaanse burgeroorlog maakt een patrouille vorderingen, zij het met angst om het hart. Een bescheiden en aardige poging om de burgeroorlog op documentaire wijze in een objectief licht te plaatsen.

Los Elegidos

1963 | Drama

Spanje 1963. Drama van Tulio Demichelli. Met o.a. Rafael Guerrero, Mayra Rey, Félix Lumbreras en Manuel Manzaneque.

De tragische geschiedenis van vier jongens die stierenvechter willen worden. In zoverre een sympathieke film dat hij het folkloristische traditionele beeld van het stierenvechterswereldje wil uitroeien. Er zijn echter grote fouten in regie en rolvertolking gemaakt.

La Frontera de Dios

1963 | Drama

Spanje 1963. Drama van César Ardavín. Met o.a. Enrique Avila, José Marco Davó, Manuel Manzaneque en Julia Gutiérrez Caba.

Door de droogte verliest een heel dorp zijn geloof. Onuitstaanbaar vroom plattelandsdrama.

El Próximo otoño

1963 | Romantiek

Spanje 1963. Romantiek van Antonio Eceiza. Met o.a. Manuel Manzaneque, Sonia Bruno en María Luisa Ponte.

De liefdesromance tussen een Franse toeriste en een stuurman van de Spaanse marine. Een zoetzuur melodrama dat het debuut betekende van regisseur Antonio Eceiza.