William Stromberg

Componist

William Stromberg is componist.
Er zijn 4 films gevonden.

Trinity and Beyond: The Atomic Bomb Movie

1996 | Documentaire, Historische film, Drama

Verenigde Staten 1996. Documentaire van Peter Kuran. Met o.a. Dr. Edward Teller en Dr. Frank H. Shelton.

VVIn de originele versie met de stem van William Shatner.

Felony

1994 | Actiefilm

Verenigde Staten 1994. Actiefilm van David A. Prior. Met o.a. Jeffrey Combs, David Warner, Ashley Laurence, Leo Rossi en Charles Napier.

Zoveelste, keurig gemaakte film over corrupte agenten van de politieke CIA, die hele andere motieven hebben dan hun collega's van de drugsbestrijding, de DEA. Een cameraman die bij toeval al dat vuile werk heeft vastgeslegd van de 'Company' wordt nu achterna gezeten door de 'Boys' van die firma. De afloop laat zich raden en Joe Don Baker doet mee in een kleine rol. Weinig opeisend, vlak vermaak. Het scenario is van regisseur Prior. Het camerawerk is van Don E. Fauntleroy.

Deadly Dancer

1990 | Misdaad

Verenigde Staten 1990. Misdaad van Kimberley Casey. Met o.a. Shabba-Doo, Smith Wordes, Walter W. Cox, Steve Jonson en Lenny Rose.

Twee door hun aanpak omsteden smerissen uit Los Angeles zoeken in het nachtclub-milieu naar een seriemoordenaar die het op go-go-girls gemunt heeft. Een van de danseressen blijkt de daderes te zijn en zij zorgt bovendien voor aardig wat extra verwarring door beide agenten tegen elkaar in het harnas te jagen waarbij er zelfs een slachtoffer valt. Er wordt wat afgedanst, er is wat bloot en soft-seks te bekijken maar voor de rest stelt het verhaal van David A. Prior, waarvan David Halpern en Marla Fields het draaiboek schreven, niet veel voor.

Order of the Eagle

1989 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Thomas Baldwin. Met o.a. William Zipp, Casey Hirsch, Jil Foot, Perry Hill en David Roger Harris.

Een natuurliefhebber vindt in de wildernis een waardevolle koffer met militaire geheimen. Boeven - huurlingen - zitten hem achterna, maar de onverschrokken plaatselijke Vietnam-veteraan komt hem te hulp. Een gewelddadig vluggertje, dat nog net wordt gered door de sterk aangezette figuren. Hardwerkende hoofdrolspeler Zipp doet z'n eigen stunts.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer William Stromberg op televisie komt.

Reageer