K.T. Stevens: cast.
Er zijn 8 films gevonden.

They're Playing With Fire

1984 | Misdaad

Verenigde Staten 1984. Misdaad van Howard (Hikmet) Avedis. Met o.a. Eric Brown, Sybil Danning, Andrew Prine, Paul Clemens en K.T. Stevens.

De film begint als een slap aftreksel van PRIVATE LESSONS van Brown, maar verandert al gauw in een zieke, nare film over een slachter. Danning verleidt (in de rol van een professor in het Engels!) Brown om haar te helpen haar moeder te vermoorden en er met de erfenis vandoor te gaan - maar er banjert iemand anders in de film rond die iedereen vermoordt die hij tegenkomt. Zelfs de niet te versmaden naaktscènes van Danning vormen geen reden genoeg om deze smerige film uit te zitten.

Missile to the Moon

1959 | Avonturenfilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 1959. Avonturenfilm van Richard Cunha. Met o.a. Richard Travis, Cathy Downs, K.T. Stevens, Tommy Cook en Laurie Mitchell.

Een volstrekt onzinnig low-budget SF-werkstuk over een maanexpeditie die op de plaats van bestemming een boosaardig ras van maanvrouwen aantreft. Lachen, gieren, brullen - overigens buiten de intentie van de makers om. Scenario van H.E. Barrie en V. Forte. Een hernieuwde verfilming van CAT WOMEN OF THE MOON, 1954.

Vice Squad

1953 | Drama, Misdaad, Thriller

Verenigde Staten 1953. Drama van Arnold Laven. Met o.a. Edward G. Robinson, Paulette Goddard, K.T. Stevens, Lee Van Cleef en Porter Hall.

Een goed gedoseerd verslag van de gebeurtenissen van een willekeurige dag op de recherche-afdeling van een politiebureau. Het scenario is van Lawrence Roman naar het verhaal Harness Bull van Leslie T. White. Het camerawerk is van Joseph C. Biroc.

Tumbleweed

1953 | Western

Verenigde Staten 1953. Western van Nathan Juran. Met o.a. Audie Murphy, Lori Nelson, Chill Wills, Roy Roberts en Russell Johnson.

Bij een aanval door Indianen op een karavaan raakt Murphy bewusteloos. Hij wordt daarna beschuldigd van lafheid. Met steun van de Indianen weet hij zijn naam te zuiveren, de ware dader te pakken te krijgen en het juiste meisje te trouwen. Spanning en actie genoeg. De montage lag in handen van Virgil Vogel die later zelf vele westerns zou regisseren. John Meredyth Lucas bewerkte de roman Three were Renegades van Kenneth Perkins tot scenario. Camerawerk van Russell Metty.

Harriet Craig

1950 | Misdaad

Verenigde Staten 1950. Misdaad van Vincent Sherman. Met o.a. Joan Crawford, Wendell Corey, Lucile Watson, Allyn Joslyn en Ellen Corby.

Nieuwe versie van CRAIG'S WIFE is goed van bezetting met Crawford in titelrol als de vrouw die van perfectie houdt en voor niets terugdeinst om haar huis en leven in te richten zoals zij dat wil.

Port of New York

1949 | Misdaad, Film noir, Thriller

Verenigde Staten 1949. Misdaad van Laslo Benedek. Met o.a. Scott Brady, Richard Rober, K.T. Stevens en Yul Brynner.

De douane komt een belangrijke lading drugs op het spoor, die de haven van New York is binnengesmokkeld. Brady en Rober van de narcoticabrigade leiden het onderzoek, maar hun enige link, het vrouwelijke contact van de bende aan boord van het schip, wordt vermoord. Nu moeten ze zelf bendeleider Brynner zien te vinden. In documentaire-vorm gegoten onderzoek in een drugszaak, die tot in het kleinste detail wordt ontleed. De kijker wordt doorlopend op de hoogte gehouden van de vorderingen van politie en van wat zich afspeelt onder de misdadigers. Boeiende film, die ook interessant is als filmdebuut van Brynner. Eugene Ling en Leo Townsend schreven het scenario, naar een verhaal van Arthur A. Ross en Bert Murray. George E. Diskant filmde alles afstandelijk, zoals het hoort bij een documentaire.

Address Unknown

1944 | Oorlogsfilm, Drama

Verenigde Staten 1944. Oorlogsfilm van William Cameron Menzies. Met o.a. Paul Lukas, Peter van Eyck, Mady Christians, Emory Parnell en K.T. Stevens.

Geallieerden contra nazi's teruggebracht tot aandacht voor Amerikaans-Duitse zakenrelaties aan weerszijden van de scheidslijn.

The Great Man's Lady

1942 | Western

Verenigde Staten 1942. Western van William A. Wellman. Met o.a. Barbara Stanwyck, Joel McCrea, Brian Donlevy, Katherine Stevens en Thurston Hall.

Ziet er prachtig uit, vooral door het superieure camerawerk van William Mellor, maar de regie brengt geen pit in het toch al fragmentarische verhaal van Vina Delmar. We krijgen te zien hoe pionier Joel McCrea in de wildernis een stad bouwt, de spoorwegaanleg bevordert en op zoek gaat naar olie, altijd met zijn trouwe vrouw Barbara Stanwyck, die hem in alles aanmoedigt. Stanwyck vertelt de film als 109-jarige - vandaar de fragmenten. Boeiend is anders.